Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csúnya vagyok? Bővebben lent!

Csúnya vagyok? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

A suliban azt mondják,hogy csúnya vagyok lányok fiúk egyaránt.De azért van pár fiú akinem tetszettem és nagyon helyesek voltak:)A családom az ismerősök is azt mondják, hogy csinos és szép vagyok.De én szerintem csúnya vagyok..

Még a volt legjobb barátnőm is azt mondta,hogy nyomi fejem van:S Ami engem nagyon zavar az,hogy téglalap alakú hosszúkás fejem van és lapos a homlokom:SAz utcán is megyünk a barátnőimmel és megszólnak,hogy de nyomi feje van annak a csajnak! Ütném a fejét.Nem egyszer fordult ez elő az biztos..De nagyon fáj nekem:S:(

2009. dec. 10. 16:27
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

hey! nem neztem meg a elozo valaszokat,lehet ugyanazt irom..

a szepseg nem szamit igazabol,hanem a kisugarzas.. figyelj ott van steven tyler.. olyan rondan nez ki ,de ennek elleneer szerintem annyira sexy.. azok a mozdulatok es a szemelyiosege elvarazzolt es annyira betudok indulni ra.. kov. a kedvenc sztaromnak olyan szerencsetleneka labai,de nekem annykira tetszik a szemelyisege es egyszeruen o. annyira tetszik hj mindennap ujbol es ujbol megszeretem .. a labai a kifuton olyan aki szerencsetlenek de akkor olyan sexynek tartom.. erted ez csak a szemelyisegtol fugg es pl az ovodaban engem is csunyaztak es megneztek de szard le,

u were born this way cuz God makes no mistakes !!!

nah ezt nem feledd ;)

2011. júl. 8. 20:00
 22/22 anonim válasza:
szia :) velem is volt már ilyen hogy ezt mondát csúnya vagyok az ilyennek nem kell foglalkozni szój vissza vagy mond nekik te se vagy szebb ...
2011. szept. 27. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!