Fogékszer fiúknak? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
19F vagyok kinéztem egy krva jó fogékszert konkrétan egy arany keresztet :D nem vagyok se cigány se néger se boozi a hülyeségekkel kíméljetek.. szerintetek jó? :D kb korombeli fiúk lányok véleménye érdekel, akiknek már csak viagrára áll fel, és 2percnél tovább tart elfújni a szülinapi gyertyákat az ne írjon. köszi puszi.2011. okt. 27. 01:20
1/8 anonim válasza:
Nagyon b.uzis, tehát ha nem akarod ezt sugallni magadról, akkor mellőzd. :D
2/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ :D sztem olyan zorallos pedig :D
2011. okt. 27. 01:27
3/8 anonim válasza:
A másik ellenérvem a fogorvos lenne, bár nem tudom mivel jár egy ilyen. :D
4/8 anonim válasza:
Ha nem akarod, hogy fiúk szólítsanak le a villamoson akkor ne csináld:D
5/8 anonim válasza:
Rohadtul b.zis, én tuti kiröhögném azt a fiút, akinek ilyen van. Még soha nem is láttam ilyet. De szerintem még lányoknak is gáz.
Ne haragudj, ezt gondolom! :)
25/N
6/8 anonim válasza:
Hát tényleg bu.zis, nekem az egyik barátnőmnek volt rózsaszín, amikor elsőnek megláttam, azt hittem kajamaradék van a fogában!!!:)
7/8 anonim válasza:
Szerintem is ez picit felesleges flancolás. Ha nagyon tetszik csináld, mert neked kell hogy tetsszen, de szerintem egy szabályos fehér fogsor sokkal többet ér mint hogy ki legyen flancolva.
8/8 anonim válasza:
köszi puszi éppen lányos ,és is szoktam mondani ;D
am ha neked tetszik.. am szerintem nemjó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!