Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért bámulnak meg a nők is?...

Miért bámulnak meg a nők is? Túl csúnya vagyok? Bővebben.

Figyelt kérdés
Nem zavar annyira, csak furcsállom, hogy ha megyek az utcán úgy néznek a nők is, nem vagyok egy bombanő, a ruháim divatosak, de nem feltűnőek.És van, hogy pl. két barátnő összesúgnak és mosolyognak.Pedig abszolút nem vagyok kirívó.Most ez miért van?Ennyire csúnya, idétlen lennék?
2010. ápr. 1. 19:23
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
lehet hogy csak paranoiás vagy. nekem is volt ilyen időszakom, mikor beképzeltem hogy mindenki néz, és megmosolyog.
2010. ápr. 1. 19:58
 2/4 A kérdező kommentje:

nem tudom...lehet, de elég sokszor van ez, és tuti rám néznek...jó lene leküzdeni, ha ez a problémám, csak nem tudom hogyan...

köszönöm hogy írtál:)

2010. ápr. 1. 20:54
 3/4 anonim ***** válasza:
52%

Tényleg paranoiás vagy

Ne vedd rossznéven, én is voltam ilyen, ez nem paranoia igazából, mert az egy komoly betegség. Viszont nevezzük ennek, mert másképp nem tudom megnevezni xDD

Szóval nekem is volt egy ilyen időszakom, pedig én biztos, hogy nem vagyok sem idétlen , sem csúnya. Akkor volt ez, amikor amúgyis ideges voltam, töprengő, feszült. Amikor elkezdtem higgadtabb lenni és kiegyensúlyozottabb, illetve már nem törődtem annyit a körülöttem levő emberekkel akkor ez a szituáció " megszűnt ". El is felejtettem, hogy volt ilyen időszakom, most juttattad eszembe. Szóval ennyi a kulcs. Légy magabiztos, ne kételkedj magadban soha és tartsd fent a fejed

Azt pedig, hogy miért alakult ki ez a helyzet veled és a múltban velem azt nem tudnám megmagyarázni. Furcsa az egész. Úgy gondolom, hogy az életben vannak klisék. Az ilyenekkel jobb nem foglalkozni, félretenni, vannak dolgok amiket egy adott korig nem értünk meg és vannak dolgok amiket sosem értünk meg. Valószinüleg a mi helyzetünk is az utóbbiba tartozik. Vagy talán mégsem, mivel nekem van egy magyarázatom :-)

Nos, szerintem az élet sokszor próbára tesz minket. Most nem akarom bonyolitani az eszed mégjobban, de én hiszek ebben. Sokszor úgy gondolom, hogy minden körülöttem csupán fejben dől el. Amikor bemegyek egy szobába nem a blúzomtól függ, hogy hogyan állnak hozzám az emberek, hanem a hozzáállásomtól. És ez igy van szerintem a te esetedben is. Lehet nem hiszed, de az a mondás, hogy " az életben saját magunk döntjük el, hogy kik vagyunk ", bizony nagyonis igaz

A belső kihat mindenre. És csak rajtad múlik, hogy a többiek hogy viszonyulnak hozzád. Te megérzed az emberek reakcióit ( mint én ), de nagyon kevesen képesek ilyesmire. Ez persze némi szenvedéssel jár az elején, de hogyha megértetted amit mondtam, akkor mostantól nem fog zavarni és még a javadra is tudod forditani

Ne feledd ,minden fejben dől el, minden.....

2010. ápr. 1. 22:11
 4/4 A kérdező kommentje:

nagyon aranyos vagy, hogy ilyen részletesen leírtad, és hogy nem néztél le emiatt, nem szóltál le:)

ez igazán jól esett:)

és jó olvasni, hogy más is van/volt így és kitudott belőle "mászni":)

köszönöm:)

2010. ápr. 1. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!