Fiuk szerintetek csunya egy lanynak a szelles vall?
Azért az enyémnél ne legyen szélesebb :)
Kajakozol vagy ilyesmi?
nekem nem tetszik,ha egy nőnek szélesebb a válla,mint a csípője.nem éppen nőies.bár ha nem vagy kövér akkor az már alapban pozitív,meg az arc is sokat dob.meg ha ismerőseid is mondják,hogy nem durva,akkor biztos nem olyan csúnya.
egy kép jó lenne.
Szerintem azert van szelesebb vallad, mert magas is vagy.
En is 178 cm magas vagyok, mindig is vekony voltam, viszont a vallam, hatam nem keskeny. Nem szeles, de a vekonysagomhoz kepest igen. Es lanykoromban ehhez volt 80-85 kozotti csipom.
De en viszonylag fiatalon (25 evesen) szultem, majd ismet egy evvel kesobb es a ket gyereknek koszonhetoen szelesedett a csipom, 90-es lett, ehhez kepest a vallam meg mindig 90-es maradt, a derekam pedig 62-es. Ez igy viszont mar nagyon szuper, tetszik.
Szoval ne add fel, gondolom meg fiatalka vagy. Noiesedni fogsz, ha a csipod szelesebb lesz picivel, akkor neked sem volt a szelesebb vall feltunni. (Mas pedig mar lehet, hogy most sem veszi eszre, mert en sem hallottam soha senkitol, hogy szeles a vallam/hatam, csak a baratnok lepodtek meg sorban ruhaprobalgatas kozben.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!