Fiúk, titeket zavar ha egy lánynak van egy kevés szőke bajsza?
Figyelt kérdés
Nem kell nagyon durva szőrzetre gondolni, csak néhány szőke szálra.2011. okt. 27. 16:15
2/5 anonim válasza:
Ha már 1 ilyen kérdés az eszembe jutna, én inkább kiszedném, mert engem zavarna, kb 10perc alatt megvan,1 hónapig jó, és úgy már biztosan nem zavarna engem sem:)Pasikat nemtudom hogy mennyire zavarja, egyáltalán feltűnik-e nekik:)
Itt egy nagyon jó módszer rá: http://www.youtube.com/watch?v=iVmbHB2p4WM
3/5 anonim válasza:
Bocs hogy lányként válaszolok de szerintem nagyon undorító szedd le. Jó mondjuk lehet kicsit engem érzékenyebben érint most ez mert pont ma láttam egy csajt akinek sötét bajsza volt fuh:SSS
4/5 A kérdező kommentje:
Nekem nem sötét, hanem szőke, igazából csak akkor észrevehető ha rásüt a nap... :S Epilátorral ha leszedem, akkor megerősödik?
2011. okt. 27. 17:40
5/5 anonim válasza:
Nem erősdik meg semmitől, mlg borotvátóls em, hagyjátok már ezt a baromságot.
Amúgy ritka ronda, ha egy lánynak bajsza van, legyen az szőke vagy fekete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!