1/23 anonim válasza:
Szerintem teljesen átlagosan nézel ki nincs veled semmi baj, ne hallgass barmokra. Vannak sokkal de sokkal rosszabbak akiknek akkora az egójuk mint akik feltaláltak a spanyol viaszt.
3/23 anonim válasza:
Bajszodat szedd le am bejövős vagy.
4/23 anonim válasza:
borotválkozz meg és akkor jó leszel :)
5/23 anonim válasza:
bajuszt azonnal le! komolyan mondom. kegyetlen sokat ront az összképen.
6/23 anonim válasza:
borosta jól állna szerintem :) amúgy egyáltalán nem nézel ki rosszul :)
18/L
7/23 anonim válasza:
Nem.:) csak a bajuszt le. Szerintem vagy növeszd egy nagyon kicsit még a hajad vagy zselézd fel.:)
8/23 mus musculus válasza:
Szerintem is told le a bajuszt a 'csába. Én pont az a típus vagyok, akinek nem tűnnek fel az ilyesféle apróságok, de ez még nekem is szemet szúrt. Nagyon nem illik a képbe.
Amúgy nem vagy rusnya, sőt. Olyan 10/7-es.
9/23 anonim válasza:
hát a szakmunkásbajusz elég cinkes, meg amint látom az öltözködésed is ilyen falusi nagymenő, aki minden héten lemegy a diszkóuba, oszt' meg tökre gáz.
arcra csúnya/átlagos.
10/23 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!