Mit csináljak? Már annyira csúnya! Bővebben lent
Egyél sokat, sok szénhidrátot, süteményeket, kenyeret.
Hamburgert :P
Stb..
Nagyon függ a testalkatodtol. Lehet többfelekeppen is hizni, de semmikeppen sem ajanlom a junkfood/TV-bamulas megoldast.
Lehet meglepö, de edzessel tudsz hizni. Olyan gyakorlatokat kell csinalnod, amik nagyon nehezek/intenzivek es nem tudod egyszerre egy tucatnal többször megismetelni. (Azert nem irom le reszletesebben, mert nem tudom korodat, nemedet, fittsegi szintedet)
Emellett sok feherjet, egeszseges zsirokat, legjobban huskent es mogyoro/diokent vigyel a szervezetedbe. A friss levegötöl is megehezel. Igy egeszsegesen szedhetsz fel kilokat.
Meg egy tipp, hogy tizoraikent vagy delutani nasikent mit ehetsz: Barna kenyer, (nem cukrozott) földimogyorokremet mezzel es melle egy banant. Ez rengeteg energia, protein, vitamin es zsir, anelkül, hogy teleszemetelned a testedet.
De jó neked, azért irigyellek...ne érts félre, persze tudom rossz csontsoványnak lenni, de én úgy lennék sovány, mert akkor ehetnék bünti nélkül:D
Kellene sok vitaminban gazdag értékes ételeket enned, pl. gyümölcsös müzli (de teljeskiőrlésű), gyümik, zöldségek, hal, csirke, tojásrátaotta...stb. Kicsit csökkentsd a mozgást. Csak picit--és egyél többet!
De van olyan ember, akinek csak korral változik az anyagcseréje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!