Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csúnya vagyok? Bővebben lent!

Csúnya vagyok? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

A suliban azt mondják,hogy csúnya vagyok lányok fiúk egyaránt.De azért van pár fiú akinem tetszettem és nagyon helyesek voltak:)A családom az ismerősök is azt mondják, hogy csinos és szép vagyok.De én szerintem csúnya vagyok..

Még a volt legjobb barátnőm is azt mondta,hogy nyomi fejem van:S Ami engem nagyon zavar az,hogy téglalap alakú hosszúkás fejem van és lapos a homlokom:SAz utcán is megyünk a barátnőimmel és megszólnak,hogy de nyomi feje van annak a csajnak! Ütném a fejét.Nem egyszer fordult ez elő az biztos..De nagyon fáj nekem:S:(

2009. dec. 10. 16:27
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
87%
Jajj, ne foglalkozz már ilyesmivel... Mindenkinek más a szép. Nekem is volt, hogy a képembe mondta valaki, hogy de csúnya vagyok, aztán más meg azt mondta, hogy miért nem megyek modellnek... Na, szóval ízlések és pofonok.
2009. dec. 10. 16:33
 2/22 anonim ***** válasza:
97%
Én tényleg csúnya vagyok, egyedül barátaim, osztálytársaim meg anyum mondja, hogy szép vagyok, szóval ők erősen elfogultak:D utcán viszont állandóan bámulnak, beszólnak mindenféle ismeretlenek. Sok a bunkó, ne foglalkozz velük, mert nem éri meg. Meg ahogy az első mondta, mindenkinek más a szép. Ha a pasiknak is tetszel, akkor meg nem tudom mi a para...
2009. dec. 10. 16:40
 3/22 A kérdező kommentje:
Hát de inkább pasik szólnak be az utcán is hogy de hülye fejed van ütni lehetne..
2009. dec. 10. 16:44
 4/22 anonim ***** válasza:
88%
Mégis milyen pasik az ilyenek??? Szóljál vissza nekik, hogy lehet, hogy te csúnya vagy, de legalább intelligens, nem úgy mint ők. Vagy vmi hasonlót.
2009. dec. 10. 16:46
 5/22 anonim válasza:
87%
Az a csúnya aki igénytelen, persze ez túlzás, de szerintem csak azok érdemlik meg h csúfolják!
2009. dec. 10. 16:50
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
16:40es vagyok. Nekem is a csoportokban közlekedő csávók szólnak be mindig, általában nem valami kreatív módon ("De rondaaaa" vagy "Undorító vagy" vagy "Csoda, hogy ilyen fejjel tudsz álni"). Szarul esik, de hülyék, és az IQ-juk csak alulról veri az 50et:) de azt írtad, hogy van pár fiú, akinek tetszettél, és szerintem ez több, mint elég. Csak egy kell, aki szeret, olyan meg biztos lesz. Másokkal meg nem szabad törődni:)
2009. dec. 10. 16:56
 7/22 anonim ***** válasza:
85%
álni helyett ÉLNI, elírtam
2009. dec. 10. 16:57
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Szemét dolog valakit megszólni a kinézete miatt....

A szépség relativ dolog.Én pasi vagyok és mikor a barátaimmal beszélgetünk csajokról,még ha az a lány szép is nagyon eltérő vélemények szoktak lenni.Szóval ne törődj azokkal akik beszólnak neked(tudom ,könnyü mondani,nehéz betartani...:) )!Ha vannak olyan fiúk akiknek tetszel(mint irtad) ,és szépnek találnak, biztos nem vagy csúnya.

2009. dec. 10. 17:08
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

velem is volt már ilyen:( nézz el az ilyen emberek feje felett;) nem érdemes velük foglalkozni...az ilyen emberek egyszerűen parasztok és hülyék, és úgy is kell rájuk tekinteni:)és tudod mit? nevess rajtuk, a nevetés nagyon sokra képes:)jó persze ez alatt nem a hangos vihogást értem...na meg ha egyedül vagy akkor sem jó ötlet, de sokat segíthet:)

Fel a fejjel csajszíííí:)

2009. dec. 10. 17:23
 10/22 anonim ***** válasza:
93%

ajj szegényem :(

Figyu az ilyen embereknek mindig az a szép lány aki szilikonszájú Kelemen Anna szinten áll, mert azokat kapják meg a legkönnyebben :) és csak zavarja őket, hogy az aranyosabb lányokat nem vonzza a stílusuk.Persze a szülők mindig dícsérik a lánykát akkor is, ha nem olyan mutatós..de ne foglalkozz ezzel nem a szépségen múlik mindenen próbáld magad ápolni 2-3 naponta hajatmosni talán smink meg ilyesmik, ha te se érzed magad elég szépnek, de az ilyen emberekkel tényleg ne foglalkozz majdnem mindenki életében vannak iylenek :D

2009. dec. 11. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!