Csúnya vagyok? Bővebben lent!
A suliban azt mondják,hogy csúnya vagyok lányok fiúk egyaránt.De azért van pár fiú akinem tetszettem és nagyon helyesek voltak:)A családom az ismerősök is azt mondják, hogy csinos és szép vagyok.De én szerintem csúnya vagyok..
Még a volt legjobb barátnőm is azt mondta,hogy nyomi fejem van:S Ami engem nagyon zavar az,hogy téglalap alakú hosszúkás fejem van és lapos a homlokom:SAz utcán is megyünk a barátnőimmel és megszólnak,hogy de nyomi feje van annak a csajnak! Ütném a fejét.Nem egyszer fordult ez elő az biztos..De nagyon fáj nekem:S:(
Hallod, nekem ez mindennapos megszólás, már az a furcsa ha nem kapok ilyen "B*zzzzzmmeeeeeeg de ocsmááááányyy!!!" beszólásokat, akkor már úgyérzem, baj van... (:
Meglehetszokni, én is rusnya vagyok.
Aki ilyet mond, hogy csúnya vagy, biztos féltékeny, hogy ő nagyon ronda. ÉS lehet, hogy csak magából indul ki.
Egyébként ha erős vagy, védd meg magad.:P
Üsd ki a fogait, és majd rájön, hogy nem te vagy a csúnya, hanem ő fogak nélkül. :)
Nem minden a szépség :)
Ezeket a dolgokat magadba kell először is rendezni.
Próbálj meg kicsit határozottabb lenni, az sokat segít.
Próbálj ki új dolgokat
Pl: Sminkeld magad, öltözz másképp (persze úgy amibe elégedett vagy magaddal)
Változtass a hajadon.
DE! belsőleg biztos jólelkű,aranyos lány vagy :)
ezen ne változtass.
A fiúk szerintem jobban szeretik az olyan csajokat akik adnak magukra és nem csak külsőleg, de belsőleg is szép :)
remélem tudtam segíteni.. sok sikert !
szerintem is mindenkinek más a szép..
nekem azzal van problémám hogy amikor megbámulnak az utcán, nem ilyesfajta megjegyzéseket kapok, hanem pl: "Hú de megb*sználak." :S hidd el ez is nagyon ciki és rosszul is esik mert nem tartom magam ribancnak.
Emiatt ne bánkódj.
Kívánom hogy legyen egy barátod aki gyönyörűnek fog tartani és legyetek sokáig boldogok együtt.:]
lehet csak is azert mondjak mert tetszel nekik
velem is igy volt.a fiuk csak is azert mondjak hogy betudjanak vagni a masiknak hogy lassak hogy o mien nagyszeru.velem is volt ijen valaki azt mondta mien csunya vagyos es utana par hetre ossze jottunk.ne higy a fiuknak. biz magadban es hidd el amit mondanak a felnottek rolad
a fiuk mindig parasztok hue es barmok es azok is maradnak csak is csuflolni tudnak
tudom mien erzes velem is volt ijem
hallod az ilyenekkl ne is foglalkozz,szólj vissza nekik,egyébként az a nagyon ciki hogy a sulimba régen járt egy srác és fészen bejelölt és nem is látott rollam egy képet se és elkezdett chaten irni ilyen hülyeségeket hogy -Teccel :$ meg -Dugjunk már! meg ilyenek és multkor bnőm kitett egy épet amin énis rajta voltam erre elkezdi a csávó (előtte végig nyalizott meg minden) : hát bocsi de láttam rólad képet és ronda vagy ,már bocsi,legalábbis nekem nme jösz be :)
erre úgy lecsesztem azta hülye fejét,megmontam neki hogy igen,nézzél magadra,úgy ézel ki mint vmi szumóbirkózó bálna és aza haj,mint vmi hitler utánzat -.-"
nah ezután már nem mert visszaszólni ;D
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!