Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért cikizik az osztálytársnő...

Miért cikizik az osztálytársnőmet a többiek, mikor nem is csúnya, teljesen alaptalanul nyaggatják. Miért? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Van egy lány az osztályba, sokan cikizik, mert ő ilyen punkosabb, a többinek fogalma sincs hogy ő mi, le emozzák(attól baromi messze áll). Folyton piszkálják, cikizik hogy lötyög a hája..pedig nincs rajta tulajdonképpen felesleg, annyi hogy a karja nem az a vékony fajta, meg azt mondják neki hogy nagy a hasa, csak akkor látszik hogy van hasa ha leül, és nagyon nagyon előre dől, de az se nagy, az lenne a fura ha akkor nem látszana. Már szegényt sajnálom, mert tényleg nem rossz csaj, és lehülyézik(nem mind, mert van aki szereti), fejbe vágják ezzel azzal, meg elveszik a cuccait, és mindig rossznak állítják be. Visszafogott csaj a pasik terén, de nagy ku.rvának titulálják.

Én kedvelem őt, ezért nem is értem mások miért ilyenek vele..én senkivel se viselkedek így, ti miért szoktatok(ha nem szoktatok akkor mi a véleményetek erről a viselkedésről) valakit ennyire megalázni/bántani?

Vagy osztálytársnőmmel van a baj? Csak a fiúk cikizik, és szegénynek látom hogy rosszul esik amikor lek.urvázzák, és nem szól érte, csak hallgat, nem azért mert nem meri kinyitni a száját, csak már belefáradt, és inkább nem foglakozik velük.

2009. máj. 22. 22:10
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is van ilyen csaj a suliba...

Én is voltam hasonló helyzetben de engem csak szavakkal piszkáltak...(engem azért mert vörös göndör hajam van,a többiek meg mind barnák...na dur)szerencsére leszoktak erről de akkoriban elég szar volt.

Szerintem ha kedveled menj oda hozzáíbarátkozz vele...biztosan örülne neki,mert valószínűleg nagyon rossz neki azért is ilyen visszahuzodó és nem tudja senki igazán megismerni

2009. máj. 22. 22:20
 2/7 A kérdező kommentje:
csak az osztályba visszahúzódó, mert amúgy van neki barátnője, vannak igaz barátai, én szoktam vele beszélgetni, jó fej csaj. Az osztállyal akikkel rosszba van nem lehet hogy azért nem szeretik miért nem hagy semmit se a pasiknak? Mert jó csaj, van is egy olyan mondás hogy a nő minden hogy k.urva, ha lefekszik a pasival azért, ha nem akkor meg azért.
2009. máj. 22. 22:23
 3/7 anonim ***** válasza:

r*hadékok

az ilyenek unatkoznak és nincs jobb dolguk

engemis cseszegettek még annó

visszamosolyogtam elmentem otthagytam őket vagy visszaüvöltöttem nekik és egy idő után abbahagyták

nemérdemes az ilyen tajjp*raszt társasággal foglalkozni

2009. máj. 22. 22:25
 4/7 A kérdező kommentje:
ő is van hogy üvölt velük, vagy visszaüt, de mostanáb csak hagyja hagy mondják, csak néha úgy fejbevágják valamivel, hogy az már tényleg fájhat neki, és nem fogják fel hogy az neki szarul esik, talán elkéne nekik mondania hogy neki ez nem jó, nem tudom, csak már több mint féléve megy ez. és olyanokat terjesztenek róla hogy ezt a pasit így azt meg amúgy elégítette ki. pedig ő nem az a fajta, ő mindent átfontol, és cska utána cselekszik. meg amúgy is rossz emléke van a pasikról..ezért is látom rajta hogy rossz neki már csak ha hallgatja hogy miket terjesztenek róla.
2009. máj. 22. 22:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Azért viselkednek így vele, mert irigylik, hogy nem állt be a sorba a sok agymosott közé akik a média által diktált, mindig legfrissebb idióta divatot követik.

Sajnos sok gonosz ember van, akik szeretnek másokkal gúnyolódni, pedig ha magukba és tükörbe néznének.... huhhuhhúúúúú

2009. máj. 23. 11:06
 6/7 anonim ***** válasza:
ha ennyire sajnálod meg mit tudomén akkor állj ki érte és ne hagyd hogy bántsák!!
2009. máj. 25. 15:25
 7/7 anonim ***** válasza:
szia.énis így vagyok, engem is baszogatnak, épp azért h miért vagyok iylen "különc" ?:S a régi osztályomba sok rocker volt, és velük jól is éreztem magam, msot viszont átkerültem szakmára,és ez elég gyér:S az emberek nem látják át a dolgokat. miért nem állsz ki mellette? nekem is jól esik (bár ritkán élem meg) biztos vagyok benne h vannak barátai. nekem is sok van, sulin kívűl persze, akiknél ez nem szúr szemet (h így nézek ki) hiszen nekünk már ez a természetes.
2010. júl. 13. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!