Miért cikizik az osztálytársnőmet a többiek, mikor nem is csúnya, teljesen alaptalanul nyaggatják. Miért? (bővebben lent)
Van egy lány az osztályba, sokan cikizik, mert ő ilyen punkosabb, a többinek fogalma sincs hogy ő mi, le emozzák(attól baromi messze áll). Folyton piszkálják, cikizik hogy lötyög a hája..pedig nincs rajta tulajdonképpen felesleg, annyi hogy a karja nem az a vékony fajta, meg azt mondják neki hogy nagy a hasa, csak akkor látszik hogy van hasa ha leül, és nagyon nagyon előre dől, de az se nagy, az lenne a fura ha akkor nem látszana. Már szegényt sajnálom, mert tényleg nem rossz csaj, és lehülyézik(nem mind, mert van aki szereti), fejbe vágják ezzel azzal, meg elveszik a cuccait, és mindig rossznak állítják be. Visszafogott csaj a pasik terén, de nagy ku.rvának titulálják.
Én kedvelem őt, ezért nem is értem mások miért ilyenek vele..én senkivel se viselkedek így, ti miért szoktatok(ha nem szoktatok akkor mi a véleményetek erről a viselkedésről) valakit ennyire megalázni/bántani?
Vagy osztálytársnőmmel van a baj? Csak a fiúk cikizik, és szegénynek látom hogy rosszul esik amikor lek.urvázzák, és nem szól érte, csak hallgat, nem azért mert nem meri kinyitni a száját, csak már belefáradt, és inkább nem foglakozik velük.
Nálunk is van ilyen csaj a suliba...
Én is voltam hasonló helyzetben de engem csak szavakkal piszkáltak...(engem azért mert vörös göndör hajam van,a többiek meg mind barnák...na dur)szerencsére leszoktak erről de akkoriban elég szar volt.
Szerintem ha kedveled menj oda hozzáíbarátkozz vele...biztosan örülne neki,mert valószínűleg nagyon rossz neki azért is ilyen visszahuzodó és nem tudja senki igazán megismerni
r*hadékok
az ilyenek unatkoznak és nincs jobb dolguk
engemis cseszegettek még annó
visszamosolyogtam elmentem otthagytam őket vagy visszaüvöltöttem nekik és egy idő után abbahagyták
nemérdemes az ilyen tajjp*raszt társasággal foglalkozni
Azért viselkednek így vele, mert irigylik, hogy nem állt be a sorba a sok agymosott közé akik a média által diktált, mindig legfrissebb idióta divatot követik.
Sajnos sok gonosz ember van, akik szeretnek másokkal gúnyolódni, pedig ha magukba és tükörbe néznének.... huhhuhhúúúúú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!