Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek milyen csúnya...

1łłé$ kérdése:

Szerintetek milyen csúnya nevek vannak?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki egyfolytában piszkál a vörös hajam miatt hogy rozsdi és ez engem aggat!!!

már kipróbáltam mindent hogy cis ami azt jelenti hogy g**is meg azt hogy cisret ami azt jelent hogy g**isretkes és nem tok még más szavakat!!!

Lécci ha tudtok olyan IDEGEN nevet kitalálni amiket itt felsoroltam azt lécci üzenjétek meg!!!

előre is kössz :D

2011. szept. 21. 14:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

lépj hátra és szószerint b@zd arcon magad!!!

ez téged aggat? mint egy karácsonyfát?

mi az h IDEGEN nevet kitalálni? >.<

2011. szept. 21. 14:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
te hallod már nem is azért, de ha velem valaki napi szinten ezzel csesztetne én biztos nem szavakkal próbálnék visszavágni hanem oda mennék és jól pofán vágnám! (persze ha ezt a módszert választod akkor számolni kell egy intővel is, de szerintem ezek után biztosan leállna a gyerek)
2011. szept. 21. 15:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a kérdést. Csúfolni akarod? Vegyél a kezedbe egy szlengszótárat vagy argoszótárat, ott olyan szavakat találhasz, hogy a füled kettéáll.
2011. szept. 21. 16:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
öltözz csillámfaszlámának és nemfog megismerni ;DD
2011. szept. 21. 16:51
 5/6 A kérdező kommentje:
kössz a tippeket!!! :D
2011. szept. 23. 13:47
 6/6 SzaboBetty válasza:
100%
Ha barna hajú: fosfejű, ha fekete hajú: macskaszarfejű, ha szőke: tojássárgája :) Ha nem jók akkor bocsi, de ennyit tudok :/ Viszont ha pl: oldalt le van vágva a haja, vagy ha rövid hajú akkor mondd neki: Úgy nézel ki, mint akin átment egy fűnyíró! :D Ha pedig hosszú hajú: Mi van, nem telik ollóra vagy mi? :D Viszont ha teljesen átlagos fiús haja van, akkor: Nem növeszted a hajad? Pedig akkor lehetnél b*zi is! :D Remélem segítettem :) Írj privátban ha még meg akarsz tudni valamit :)
2014. jún. 4. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!