Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit formáljak magamon? (Kép lent)

Mit formáljak magamon? (Kép lent)

Figyelt kérdés

Milyen fajta mozgást végezzek, illetve célzottan mely területeket kéne formálni a testemen - és hogyan?

Mindenféle válaszra kíváncsi vagyok, és építő jellegű kritikának is örülök! :)

[link]

[link]

[link]

[link]

Elnézést kérek a roppant koszos tükör miatt, csak akkor vettem észre, mikor már feltettem a képet. :(

2014. jan. 16. 17:58
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:

az alap adottságaid jók,de látszik,hogy nem edzel, összevissza céltalanul eszel,ezért izomtalan vagy és zsíros,magyarul elhanyagolt az alakod.

az edzés ajánlás attól függ,hogy milyen edzésekre van lehetőséged.

az étrend meg gugliba-szálkásító étrend.hogyan csináld.-

2015. jan. 8. 22:46
 42/65 anonim ***** válasza:
Mit formálj? A nagy löttyedt feneked!
2015. jan. 9. 14:31
 43/65 anonim ***** válasza:

Szia.

Megnézhetjük hogy egy év alatt mennyit formálódtál?

2015. febr. 5. 22:03
 44/65 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy a kérdés régi, de kiemelted feltetted, akkor biztos szeretnél még formálni magadon. Én speciel a jógát ajánlom. Jógáztam egy évig, de aztán abba kellett hagynom egy ideiglenes csontbetegség miatt, viszont azóta olyan kemény az izmom, mint az acél, még sport nélkül is.
2015. febr. 6. 08:33
 45/65 anonim válasza:
Nem kell ide fogyni a súlyod pont jó egy kis hasizmozás meg sok gugolással abszolút szépség leszel :)
2015. febr. 6. 13:58
 46/65 anonim ***** válasza:
Nono Almakriszta, rossz utra tereljuk a konkurrenciat? :D
2015. febr. 6. 14:29
 47/65 anonim válasza:

mondjuk a zoknidat lehúzhattad volna és valami szebb fehérneműt is vehettél volna, ne haragudj meg, de én igy gondolom, amúgy meg sztem szép alakod van, sokan örülnének, ha az Isten ilyen alakkal áldotta volna meg, biztos vagyok benne, hogy a kommentelők egy része felére sem ilyen csinos, mint te.

Másrészt fogynod nem kell sztem, csak izmosodnod, a fenékre kéne dolgozz, a combokra és a hasra, mert látom, hogy két oldalt picit levan rakodva, de nem vészes.

2015. febr. 6. 17:22
 48/65 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell semmit, én tökéletesen elfogadnálak így is :) Szerintem szép vagy :)

Amúgy a kérdés már 1 éves :D Azóta sikerült valamit formálni magadon? :) Esetleg egy előtte-utána kép? :D

2015. febr. 6. 18:15
 49/65 A kérdező kommentje:

Halihó!

Jelenleg 59 kg körül mozgok, beszereztem egy outit is (nagy szerelem lett)! :)

Az netfites testzsírszázalék mérésen (köszi, Viktor!) az egészséges kategória határán mozogtam (31,3%), amikor ez 25 körül lesz (20 az álom), teszek fel képet. :)

addig is jöhetnek a kritikák!

2015. máj. 22. 13:13
 50/65 anonim ***** válasza:

Már azt hittem fölösleges várni erre:D

Netfinesst vagy mit ne használd. Azt mondják csak a baj van vele.

Suliban idéntől elméletileg kötelesek megnézni. Ha jóban vagy a tesitanárral akkor megkéred és pontosabb eredményt kapsz már ha tudják kezelni a gépet és nem rossz:)

Kritizálni nem igazán lehet semmit, engem csak az zavar hogy amikor kitetted a kérdést 61-62 kiló voltál, most pedig 59 pedig már majdnem fél éve raktad ki.

Ilyen nehezen megy?

2015. máj. 22. 13:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!