Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Változtatni szeretnék magamon,...

Változtatni szeretnék magamon, de mi állna jól?

Figyelt kérdés

16/L

Nem szeretnék képet küldeni. Smink tippeket kérnék meg hasonló tanácsokat, tippeket.

Sötétbarna hajam van, zöldes-barnás szemem, fehér bőröm amit nagyon utálok, de szerencsémre azért nem annyira fehér. Kicsi a szemem, ovális arcom van. Sokak szerint nagyon karakteres és szép. Ám nem tudom, hogy milyen az a karakteres:D A szemöldököm kb.

[link]

ilyen.

Szerintetek rosszul nézne ki ha maradna a sötétbarna hajam, de a szemöldököm világos barna lenne?

2013. nov. 16. 12:40
 1/1 anonim válasza:

nem hiszem hogy sokat rontana.Nekem természetes szőke a hajam és olyan közepesen barna a szemöldököm ennél kicsit vékonyabb de elég vastag.szerintem nem feltűnő.

az ovális arccal nincs semmi baj.vagy nagyon ovális?akkor tudom ajánlani hogy válaszd el középen a hajad és attól kerekebbnek tűnik majd.

ha kicsi a szemed sminkeld úgy hogy nagyobbnak látszodjon.erős szempillaspirállal megoldható.szerintem nem csúnya a fehér bőr és sötétbarna haj.sőt kifejezetten teszik, de ha téged zavar akkor vagy a bőröd vagy a hajad színén változtatnod kell.ha a bőrödet választod akkor használj sötét alapozót de ha a hajadat akkor szerintem semmiképp se fesd meg hanem öblítsd kamillateával és attól világosabb lesz.

2013. nov. 17. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!