Változtatni szeretnék magamon, hogy még jobban érezzem magamat a bőrömben! Tudnátok segíteni nekem?
Itt meg lehet nézni a friss fényképemet! Építő kritikát és jó szándékú segítséget elfogadok szívesen, amit köszönök is!!! Hajamat szeretném rövidebbre és kissé világosabbra festetni, nem mintha az eredeti nem tetszene, de sajnos elkezdtem őszülni.
Szerintem baromi jó a színe, az arcodhoz meg a bőrszínedhez ez illik a legjobban! A feketével durvábbak lennének a vonásaid, a szőke meg elütne a bőrödtől. Szóval pont jó a hajad, meg a hossza is! Megőrülök h ez az Ördög Nóri hullám kinyírja a nők haját...
Inkább a hosszított pulcsi, ami nem biztos, hogy előnyös. Arányos az alakod, nem kell szerintem így nyújtani, mert annak a lábad látja a kárát:)
Szia,
szerintem is a vörös lenne neked a nyerő szín, de nem a répa vörös, inkább a rézvörös vagy a vörösesbarna a hajad szerintem jobb lenne ha még egy 5-10 cm -el hosszabb lenne, jobban illik az arcodhoz a rövidebb hajjal félő a "gömbfej" hatás a kerek arcod miatt, míg a hosszabb haj sokkal előnyösebb, kedvesebb és babásabb külsőt kölcsönöz:)
a közérzeten sokat segít egy-két új ruha darab is!
Amúgy csini alakod van, de a kombinálással vigyázni kell
szerintem hosszított felsőhöz hordj max bokáig érő cipőt vagy csizmát vagy térdig érő csizmához derékig érő pulcsit/pollót/blúzt mert ezzel a minden hosszú kombinációval kicsit összenyomod az arányaidat.
remélem sikerül a változtatás és jobban fogod érezni magad a bőrödben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!