Hogy nézek ki? Tetszik, vagy nem ez a testalkat? Min és mennyit kellene változtatni?
2013. márc. 3. 17:03
1/15 anonim válasza:
Átlagosan nézel ki.Ha valakinek megtetszel,a testeddel biztosan nem lesznek bajai:)
Mindazonáltal javasolnék némi sportot.
2/15 anonim válasza:
Nem vészes. pár kg plusz,de igyse mondanámhogy kövér vagy.nem kell diétáznod,csak keress valami sportot amit szeretsz,és űzd rendszeresen.csinosabb feszesebb formásabb leszel:)
3/15 anonim válasza:
szerintem a hasadra tornázhatsz. bár ez elég idétlen póz
4/15 anonim válasza:
Fenékből adj le... Meg hasra eddz, utána like ;)
5/15 anonim válasza:
Combod kicsit vastag, és hasad lehetne feszesebb.
7/15 anonim válasza:
Hmm nem rossz anyag :D! Szerintem így jó.
8/15 anonim válasza:
a legtöbb férfinak nem tetszik a lapos has,hanem az tetszik ami neked van, én nem értem miért pont ez tetszik nekik:D.:S
9/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Sportolok, remélem használni fog. 163 centi vagyok és 62 kg. Unokatestvérem azt mondja, nagyon kövér vagyok és teljesen kétségbe estem. Mert látom, hogy van rajtam plussz. De azért nem érzem magam dagadtnak... :(
2013. márc. 3. 18:57
10/15 anonim válasza:
Ha vékony akarsz lenni, akkor azt mondom, hogy 10 kilót kellene fogynod. Ha arányos, akkor a hasadból kell leadnod és feszesítened. Mi a célod? Husis vagy, de nem vagy kövér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!