Hogyan érezhetném jobban magam a bőrömben? Hogyan tudnék ezen változtatni?
164cm vagyok és 55kg tudom,hogy ez egy kicsit sok, és már dolgozom rajta.
de ettől függetlenül most közeledik a nyár, és már hétvégén megyek élményfürdőbe, ráadásul fiúval.
csak bikinit vagyok hajlandó felvenni a barnulás és a fazon miatt is, ez nem is kérdés és van is egy csinos darabom.
viszont nem érzem magam jól. hogyan tudnék ezen változtatni?
14L
Ez nem vészesen sok, sőt, max 2-3 kg kéne, így látatlanban. Azt nem tudom, hogy hogy nézel ki, de ha úgy érzed, hogy nem oké, akkor én a sportot javaslom a fogyókúra helyett, a súlyod szerintem abszolút jó.
Csak úgy tudsz változtatni, hogy a fejedben változol. Elfogadod magad, és nem érdekel mások véleménye. Hidd el, hogy aki szeret, az így szeret.
Egy módszer, ami állítólag jó: nézd magad a tükörben, és keress minél több olyan részt, ami tetszik magadon, apróságokat. De közbe ne azon agyalj, hogy jujj ez a rész nem szép, blabla... csak arra koncentrálj, ami tetszik, dicsérd magad, építs önbizalmat.
Én 165 cm magas vagyok, jelenleg 56 kg, tehát hasonló arányokkal rendelkezünk. Nem tudom milyen alkat vagy, de én ebben a formámban bátran hordok bikinit, sőt, sokan dicsérnek is. Mellesleg a te korodban én is ilyen kritikus voltam magammal szemben, és még akkor is fogyni akartam, amikor 51 kg-t nyomtam.
A mostani formámban viszont sokkal jobban érzem magam, a barátom (akivel lassan 1 éve vagyunk együtt) imádja az alakomat, és nem szeretné, ha 2 kg-nál többet fogynék.
Itt egyedül a hozáállásodon kell változtatni. Nem feltétlenül az a szép amikor a tévében pózolnak olyan lányok, akiknek kb annyira vastag a combja, mint egy normális ember csuklója.
Szóval nyugodj meg, biztos csinos vagy. Én is azt tudom javasolni, hogy vedd számba milyen külső tulajdonságaiddal vagy elégedett, és zavartalanul vesd bele magadat a nyárba! :)
hééé ez egyáltalán nem sok, maximum aránytalan a testfelépítésed és a combodat vastagabbnak érzed!
én 6 kilóval vagyok több, és 1 centivel magasabb:)
viszont ha a problémád az hogy nem érzed jól magad akkor semmi sem lehetetlen:) változtass! vagy, fogadd el magad úgy ahogy vagy:) én sem vagyok molett, se kövér! a combjaim sem érnek össze, lapos a hasam DE sokat sportoltam és diétáztam mindezért! Szóval hajrá! és jó strandolást! érezd jól magad! ne hogy a fiú azt lássa hogy olyan kellemetlenül érzed magad, légy felszabadult!
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!