Mit formáljak magamon? (Kép lent)
Figyelt kérdés
Milyen fajta mozgást végezzek, illetve célzottan mely területeket kéne formálni a testemen - és hogyan?
Mindenféle válaszra kíváncsi vagyok, és építő jellegű kritikának is örülök! :)
Elnézést kérek a roppant koszos tükör miatt, csak akkor vettem észre, mikor már feltettem a képet. :(
2014. jan. 16. 17:58
1/65 A kérdező kommentje:
Ja, azt nem mondtam, hogy 170cm vagyok és 61-2 kg.:]
2014. jan. 16. 18:00
2/65 anonim válasza:
fogyj egy pár kilot és sportolj !
3/65 anonim válasza:
Nehogy már egy ilyen fogpiszkálónak írjátok, hogy fogyjon! Ne fogyj! Jó az alakod!
5/65 A kérdező kommentje:
Fogpiszkáló? :O
Nézd csak meg, milyen vastag a felső karom, meg a combom és a fenekem is.
Kocogás elég, vagy esetleg valami comb/fenék/akármi torna? :)
2014. jan. 16. 18:15
6/65 anonim válasza:
Ez egy teljesen átlagos testalkat. Inkább maradj Ilyen, minthogy Lefogyj. Hiába trendi, kezd unalmas lenni ez a sok piszkafa.
25/F
7/65 A kérdező kommentje:
Nem csak fogyás, inkább formálódás érdekelne:)
2014. jan. 16. 18:27
8/65 anonim válasza:
Nagyon jól nézel ki! Célzottan amúgy se tudsz semmit formálni, olvasd el a Sárga Kapszula című könyvet (neten lehet letölteni)
9/65 anonim válasza:
semmit,a feneked gyönyörű. 22/f
10/65 anonim válasza:
mindent. vékony vagy, de formátlan, ez az igazság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!