Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit formáljak magamon? (Kép lent)

Mit formáljak magamon? (Kép lent)

Figyelt kérdés

Milyen fajta mozgást végezzek, illetve célzottan mely területeket kéne formálni a testemen - és hogyan?

Mindenféle válaszra kíváncsi vagyok, és építő jellegű kritikának is örülök! :)

[link]

[link]

[link]

[link]

Elnézést kérek a roppant koszos tükör miatt, csak akkor vettem észre, mikor már feltettem a képet. :(

2014. jan. 16. 17:58
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
100%

Fogynod nem kell szerintem, inkább csak formálódni.

Legegyszerűbb és talán a legjobb a hasprés, kitörés, guggolás, csípőemelés. Én is ezeket csinálom 30 napos kihívásban, és amikor letelik a 30 nap, újrakezdem.

Én megcsináltam magamnak táblázatba, beteszem neked :)

[link]

Ez eredetihez képest változtattam rajta kicsit, mert a kitöréseknél nem lenne ennyi pihenő, meg csípőemelésből és guggolásból 40-el kevesebb van benne, mint az eredetiben.

Én szeretem ezeket, mert látom magamon, hogy formálódok, bár a kihívás felétől már nehezen megy, de azért megcsinálom mindig :)

2014. jan. 16. 18:50
 12/65 A kérdező kommentje:
#11: köszönöm! :)
2014. jan. 16. 19:09
 13/65 anonim ***** válasza:
0%
Én a # 11-esel egyet értek, kivéve azzal, hogy nem kell fogynod. Szerintem azt is kéne, szebb lennél véleményem szerint :)
2014. jan. 16. 19:15
 14/65 anonim ***** válasza:
67%
Kicsit szerintem is ledobhatnál, de nem létszükséglet. Inkább a popsidat feszesítsd picit :)
2014. jan. 17. 01:07
 15/65 anonim ***** válasza:
Esetleg futás lépcsőzéssel? Nem olyan unalmas mint az otthoni gyakorlatok, ezért csinálom. Először rossz lesz fáj az oldalad, de ha túllendülsz ezen a ponton néha még élvezni is lehet (leszámítva a lépcsőket, azokat most sem szeretem, de nem végig azon kell rohangálni :))
2014. jan. 17. 01:23
 16/65 anonim ***** válasza:
Fogyni ne fogyj szerintem. Akik azt mondják hogy kell azok tutira a csontsovány modelleken nőttek fel, csak csináld, amiket a 11-es írt hogy formálódj picit. Amúgy szerintem most sincs rossz alakod egyáltalán, egy 9/10 pontot most is adnék a testedre.
2014. jan. 17. 17:35
 17/65 anonim ***** válasza:
Szerintem a válladon kéne szélesíteni pl karate vagy vizilabda, úszás stb
2014. jan. 19. 18:17
 18/65 anonim ***** válasza:
69%
az a melltartó nem nagy egy kicsit?:D
2014. jan. 19. 20:51
 19/65 anonim ***** válasza:
Szinte minden jó úgy ahogy van. Szóval itt bőven a jón belül mozgunk. Ha valamit mégis mondanék, akkor szerintem is úsznod lehetne. Gyorsat sokat. Mert a tartásod egy kicsit lusta, vállaid lógnak :) Hát, igen ennél több kifogásom tényleg nincs.
2014. jan. 22. 04:15
 20/65 anonim ***** válasza:
csinál comb-és fenékgyakorlatokat.Fogynod nem kell,egyébként jól nézel ki.
2014. márc. 9. 14:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!