Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki sok év...

Van itt olyan, aki sok év után úgy döntött, hogy frufrut vágat? Nem bánta meg?

Figyelt kérdés
Nem úgy értem, hogy már évekig gondolkodtam rajta,hanem hogy kislány korom óta nincs frufrum, vagyis hozzánövesztettem a többihez. Most lesz fazonra vágva a hosszú hajam,nézegetek képeket és tetszik,nem is állna rosszul,csak már megszoktam így. És ha megbánom,mire az megnő!
2009. nov. 26. 18:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Én kiskoromban egybenövesztettem, de most mégis vágattam magamnak frufrut és egyáltalán nem bántam meg. Először oldalfrufrum volt, de most már rendes tépett frufrum van és nem bántam meg, mert nagyon tetszik. Ha meg mégsem állna jól, akkor sincs baj, mert újra vissza lehet növeszteni! :P
2009. nov. 26. 21:05
 12/18 anonim ***** válasza:
Egyszer vágattam oldalfrufrut mindig az arcomba lógott és marhára zavart, aztán lenyírattam ilyen lady gagásra, hát az ritka idiótán nézett ki... de visszanövesztettem azóta már. Frufru nélkül jobb az élet, az a biztos xD
2009. nov. 26. 21:09
 13/18 anonim ***** válasza:

Szia,ha zavar hogy a szemedbe lóg a hajad akkor vágass ilyen oldalfrufrut:

[link]

2009. nov. 27. 19:34
 14/18 anonim ***** válasza:

1 éve megnövesztettem a frufrumat, előtte ilyen oldal frufrum volt. A barátom azóta is azzal nyaggat, hogy vágassak már újra... Mert állítólag sokkal jobban áll. De így képekről visszanézve tényleg jobban feldobta az arcomat! Szóval holnap megyek is vágatni! :)

Szerintem próbáld ki, ha nem tetszik tényleg hamar visszanő!

2009. nov. 27. 21:15
 15/18 anonim ***** válasza:
én kb egy éve tettem megint kis koromban volt s akkor is jól állt , s nem ,nem bántam meg :'D
2010. febr. 27. 01:30
 16/18 A kérdező kommentje:
SZIASZTOK!:) Nagyba olvasgatom itt a frufrus kérdéseket,erre rátalálok a saját kérdésemre!:D Na mostmár ez tényleg ciki,hogy ennyi évvel ezelőtt is ezen filózgattam és nem mertem még meglépni.:) Idén viszont eldöntöttem,hogy kipróbálom. Az itteni válaszok meg csak plusz erőt adnak ehhez. Szívesen olvasok még bármit fru-fru témában.Köszi!:)
2014. jan. 2. 17:43
 17/18 anonim ***** válasza:

Nekem soha nem volt frufrum, 22 évesen vágattam magamnak először, mert már untam, hogy csak úgy lóg, és semmi extra. Egyszer láttam egy Selena Gomez klipet és nagyon megtetszett a haja, akkor határoztam el, h én is vágatok ilyet, egyszer élünk :D ez tetszett meg: [link]

A fodrász is kicsit parázott, h levágatom a szép hosszú hajamat, de hát nem bántam meg! Nagyon tetszett, már amikor először megláttam magam a tükörben, akkor tudtam, hogy imádni fogom :) Mindenki dicsérte, h jól áll:D Most kezdtem el lenöveszteni, mert nekem hamar visszanő, és olyan 3 hetente kell vágassak belőle, és meguntam :P De lehet pár év múlva megint vágatok magamnak :) szerintem próbáld ki, ha nem tetszik, visszanő, ez csak haj :)

2014. jan. 2. 18:57
 18/18 A kérdező kommentje:
Gyerekek,ma lesz a napja...:) Köszönöm mégegyszer a válaszokat,nagyon kedvesek vagytok,hogy írtatok!:)
2015. márc. 31. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!