Van itt olyan, aki sok év után úgy döntött, hogy frufrut vágat? Nem bánta meg?
én. sosem volt frufrum, majd 19-20 éves korom környékén vágattam egyet. és rájöttem h sokkal-sokkal jobban nézek ki. most 24 vagyok, azóta is frufrum van.
amúgy baromi hamar megnő, ha nemis állna jó, akkoris max 1-2 hónap ésmár oldalra tudod tűzni.
én amúgy eleve oldalrafésülhetős frufrut vágattam, mer az tetszik. az egybefrufru a szemöldökömbe az nemteccik.
Jaj annyi para van bennem,nagyon köszi a válaszokat...azt nem írtam le,hogy nem bírom ha a szemembe lóg a hajam. Általálban lófarokban hordom.
Ezt az oldalfrufrut lehet egyáltalán úgy vágatni,hogy ne lógjon a szemembe? Mert én is ugy terveztem,hogy fokozatosra vágatnám,az meg akkor csak zavarni fog!:) A másik fele a dolognak pedig az,hogy én még olyan fodrásszal nem találkoztam,aki olyanra vágta volna a hajam amilyet én szeretnék...:(
nekem sose volt.most 30 évesen vágattam először,kíváncsiságból,és váltani akartam.iszonyat jó lett!derékíg ért na hajam,fekete volt.most hátam közepéíg ér a fele(alja)ami fekete,a másik fele(teteje)szőke lett,szinte fehér és lila csíkokkal,valamint a frufrum is lila.és aub egész meg van ritkítva és tépett a fazonja.még a frufrum is tépett és oldalra van fésülve,vaxolva.hát nagy váltás volt,és nem bántam meg.most 20-nak érzem magam.te milyenre szeretnéd?
itt tesztelhetsz.regisztrációt igényel ugyan,de töltsd fel a képed és nézd meg mi állna jól.
ilyet vágattam mint Lilynek van a címlapon. 2 hete van, imááádom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!