Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki sok év...

Van itt olyan, aki sok év után úgy döntött, hogy frufrut vágat? Nem bánta meg?

Figyelt kérdés
Nem úgy értem, hogy már évekig gondolkodtam rajta,hanem hogy kislány korom óta nincs frufrum, vagyis hozzánövesztettem a többihez. Most lesz fazonra vágva a hosszú hajam,nézegetek képeket és tetszik,nem is állna rosszul,csak már megszoktam így. És ha megbánom,mire az megnő!
2009. nov. 26. 18:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

én. sosem volt frufrum, majd 19-20 éves korom környékén vágattam egyet. és rájöttem h sokkal-sokkal jobban nézek ki. most 24 vagyok, azóta is frufrum van.

amúgy baromi hamar megnő, ha nemis állna jó, akkoris max 1-2 hónap ésmár oldalra tudod tűzni.

én amúgy eleve oldalrafésülhetős frufrut vágattam, mer az tetszik. az egybefrufru a szemöldökömbe az nemteccik.

2009. nov. 26. 18:55
 2/18 anonim ***** válasza:
Szia egy próbát megér:) Én meg pont hogy frufru-ról nem mertem átváltani:D:D De ha a fodrászt megkérdezed talán ő is tud segíteni illetve ha nem tetszik csattal feltudod tűzni:D Puszi
2009. nov. 26. 19:10
 3/18 anonim ***** válasza:
Szia! Én 14 éves koromig csak középen elválasztott,két copfba font/kiengedett hajat hordtam. Aztán levágattam a hajam,és csináltattam oldalfrufrut és egyáltalán nem bántam meg. Szerintem az oldalfrufru mindenkinek jól áll,nehéz eltéveszteni (talán csak az csúnya ha túl ritka lesz). Készülj fel,eleinte furcsa lesz:D
2009. nov. 26. 19:13
 4/18 anonim ***** válasza:
Nekem is hosszú hajam van,és valami változatosságot akartam,féltem a frufrutól de végül belevágtam:D Nem bántam meg,sokkal jobb így,rájöttem.:)
2009. nov. 26. 19:13
 5/18 A kérdező kommentje:

Jaj annyi para van bennem,nagyon köszi a válaszokat...azt nem írtam le,hogy nem bírom ha a szemembe lóg a hajam. Általálban lófarokban hordom.

Ezt az oldalfrufrut lehet egyáltalán úgy vágatni,hogy ne lógjon a szemembe? Mert én is ugy terveztem,hogy fokozatosra vágatnám,az meg akkor csak zavarni fog!:) A másik fele a dolognak pedig az,hogy én még olyan fodrásszal nem találkoztam,aki olyanra vágta volna a hajam amilyet én szeretnék...:(

2009. nov. 26. 19:29
 6/18 anonim ***** válasza:

nekem sose volt.most 30 évesen vágattam először,kíváncsiságból,és váltani akartam.iszonyat jó lett!derékíg ért na hajam,fekete volt.most hátam közepéíg ér a fele(alja)ami fekete,a másik fele(teteje)szőke lett,szinte fehér és lila csíkokkal,valamint a frufrum is lila.és aub egész meg van ritkítva és tépett a fazonja.még a frufrum is tépett és oldalra van fésülve,vaxolva.hát nagy váltás volt,és nem bántam meg.most 20-nak érzem magam.te milyenre szeretnéd?

itt tesztelhetsz.regisztrációt igényel ugyan,de töltsd fel a képed és nézd meg mi állna jól.

[link]

2009. nov. 26. 19:35
 7/18 A kérdező kommentje:
Óh a happyhair-en már túl vagyok ott sem sikerült döntenem.:) Az van,hogy már szépen megnőtt a hajam,majd a derekemig ér,végre egy színnél megállapodtam, ami a nem volt könnyű.(Tizenéves koromban minden hónapban más hajszínem volt, most 21éves vagyok és több mint 2 éve sötétbarna.) De semmi fazonja nincs, legalábbis amit augusztusban vágott a fodrász az nem lett jó...mivel hosszú,így lapos. Valami jó kis tépett/réteges fazont szeretnék, amit ha beszárítok dúsabb hatást kelt,de legalább jól áll.
2009. nov. 26. 19:49
 8/18 anonim ***** válasza:
Vágjál. Jó lesz. Én sem bántam meg. Először nagyon szokatlan volt. De imádom.
2009. nov. 26. 19:50
 9/18 anonim ***** válasza:
A lehető legjobb döntés egy frufru. Nem tudok olyan lányt mondani, akinek ne állna jobban egy frufrus frizura mint egy frufru nélküli. Hogy oldalfrufru-e vagy a hagyományos homlokba fésült, az már egyéni adottság kérdése. Szerintem vállald be. :)
2009. nov. 26. 20:07
 10/18 anonim ***** válasza:

[link]

ilyet vágattam mint Lilynek van a címlapon. 2 hete van, imááádom :)

2009. nov. 26. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!