Ez a lány olyan gyönyörű! Amikor látok egy ilyen szép lányt mindig úgy elszomorodom hogy én sose lehetek ilyen. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Ezért nagyon kicsi önbizalmam van és mondjuk egy plázába se merek elmenni mert tele van ilyen gyönyörű lányokkal én pedig semminek érzem magam mellettük.
2013. jún. 30. 17:44
41/45 anonim válasza:
Abból kiindulva hogy itt fényezgeted, dicsérgeted és véded őt biztos hogy ismered vagy esetleg ami először az eszembe jutott az az hogy te magad vagy a képen és mindőssze felszeretnéd hivni magadra a figyelmet ahogyan sok luxusk**va teszi :D de lényeg a lényeg h a képen levő leányzó egy tipikus pawa :-j Nem szép de nem is csunya. S ezzel a kérdésel (ami jóformán nem is kérdls amit ide kitettél) csak reklámozni akarod a képen levő személyt legyél az te magad vagy egy más személy.Erre a kérdére semmi választ nem lehet adni :-j
42/45 anonim válasza:
Szerintem kifejezetten ocsmány, olyan fejet vág hogy iszonyat.
43/45 anonim válasza:
Szerintem egy tök àtlagos làny, hol gyönyörü ez? Annàl rosszabbat nem is tehetsz magaddal mint , hogy magad sajnàltatod. Nem attol lesz valaki szép ahogyan külsőleg kinéz hanem attol ami belülről fakad.Felejtsd el azt a gondolatot, hogy te nem vagy szép.Az önbizalomhiànyos lànyokat nem szeretik a fiuk, legalàbbis ez a tapasztalatom a leélt 27 évem alatt.
44/45 anonim válasza:
"merthogy biztos az egész élete ebből áll"
Ja ha lemész a dizsibe biztos rád vetődik pár kanos páwa fiú, aki eljárja körülötted a páwa táncot, hogy +b@*zhasson, de kb másra nem is kellenél nekik utána eldobnának mint egy használt rongyot. Amúgy nekem nem teszel, nem vagy szép a számomra.
45/45 anonim válasza:
Jesszus. Ezeket a ruha,a 10 kg smink és a PS-elt kép teszi 'széppé'.
Nem partyruhában kell vásárolni,ahyogy egyes BITCH-ek szoktak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!