Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez a lány olyan gyönyörű!...

Ez a lány olyan gyönyörű! Amikor látok egy ilyen szép lányt mindig úgy elszomorodom hogy én sose lehetek ilyen. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Ezért nagyon kicsi önbizalmam van és mondjuk egy plázába se merek elmenni mert tele van ilyen gyönyörű lányokkal én pedig semminek érzem magam mellettük.

[link]

[link]

[link]

2013. jún. 30. 17:44
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
98%
Nekem nem tetszik a képen lévő lány.
2013. jún. 30. 17:45
 2/45 A kérdező kommentje:
mért nem?:oo mi nem tetszhet egy ilyen lányban?
2013. jún. 30. 17:46
 3/45 anonim ***** válasza:
85%
Dettó, bár én csak a strandtól tartok....önbizalom 0, önkritika viszont van bőven.
2013. jún. 30. 17:47
 4/45 anonim ***** válasza:
82%
Szép is lehetne... ha adna magára.
2013. jún. 30. 17:50
 5/45 A kérdező kommentje:
hogy érted hogy nem ad magára?
2013. jún. 30. 17:51
 6/45 anonim ***** válasza:
95%
szépnek nem szép, csak dekoratív nagy a különbség..
2013. jún. 30. 17:52
 7/45 anonim ***** válasza:
70%
Egyáltalán nem szép egy átlagos félcigány lny aki ad magára ....nem szép!!! De szúrnám és ennyi b...hato
2013. jún. 30. 17:55
 8/45 anonim ***** válasza:
95%
Ez a lány átlagos. Jól néz ki és ennyi.
2013. jún. 30. 17:55
 9/45 anonim ***** válasza:
85%

Ő egy olyan stílust próbál magára erőltetni, ami nem hozzá való. Ez cukorbaba by china verzió elég igénytelen, arról nem is beszélve, hogy a sminkel is rájátszik erre.

Nem nézne ki ilyen tucatlánynak, ha kicsit tovább látna a saját tükörképénél.

Mint nő szép, de ami stílust képvisel az annyira általános...

Mindenkiben van valami ami szép, és mivel mindenkiben más ezért nincs is értelme magunkat sablonozgatni, mert pont az ellenkezőjét éri el az ember: kiemelkedés helyett belesüllyedt a tömegbe. A lánynak is ez a hibája. Annyira cukorbaba akar, lenni, hogy pont ezzel elveszik a tömegben a többi baba között.

2013. jún. 30. 17:58
 10/45 anonim ***** válasza:
94%
nem szép a csaj,az alakja jó,de az arcában van valami fura,de sokat segítene ha nem olyan fejet vágna mint aki nem tud elszámolni kettőig
2013. jún. 30. 18:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!