Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez a lány olyan gyönyörű!...

Ez a lány olyan gyönyörű! Amikor látok egy ilyen szép lányt mindig úgy elszomorodom hogy én sose lehetek ilyen. Szerintetek?

Figyelt kérdés

Ezért nagyon kicsi önbizalmam van és mondjuk egy plázába se merek elmenni mert tele van ilyen gyönyörű lányokkal én pedig semminek érzem magam mellettük.

[link]

[link]

[link]

2013. jún. 30. 17:44
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem nem szép.Ez a csaj nem természetes.Teli van sminkkel.Ne érezd magad semminek!Ők a semmik!Ha olyan lennél,mint ők,akkor nem lennél egyéniség.Én is egy egyéniség vagyok,és bár már sokszor megszóltak engem az ilyen "szép" lányok,hogy hogy öltözködök,meg ilyesmi,hogy hogy nézek ki,nem érdekel.És ha még mázlid is van,akkor emiatt egy irtó helyes srácnak is megtetszhetsz. ;) (külsőm:fekete v sötétkék farmer,színes pólók,láncok,kötött sapik,nyakláncok,karkötők,bakancs,sötét körömlakk/lila,bordó/,pilóta napszemcsi...így öltözködök) Ez komoly,neki se azok a kifestett barbibabák tetszenek.A normális srácoknak a normális,egyedi lányok tetszenek,akiknek van egyéniségük,nem ezek. ;) nyugi. :) menj plázába,szórakozz! :) barátnőkkel,nővérrel,hugival,anyuval,én is szoktam. :) csak lazán! :)
2013. júl. 1. 11:41
 32/45 anonim ***** válasza:
48%
utolsó, neked aztán marha nagy egyéniséged lehet :D pg
2013. júl. 1. 11:59
 33/45 anonim ***** válasza:
92%
Ne haragudj, utolsó előtti, de pont egy tucat "vagányvagyok" csajnak tűnsz... nemcsak plázacicásan lehet tucat vki. De ahogy így leírtad magad, ha kimegyek a térre, 10 perc alatt összeszedek 5 ilyet úgy, hogy nem direkt ilyenekre megyek.
2013. júl. 1. 14:06
 34/45 anonim ***** válasza:

28

hagy legyen már mindenkinek saját véleménye

Ez a csaj az ÉN 10-es skálámon egy 4-es szóval kicsit sem jön be

Ha szubjektíven ítélem olyan 5-6, teljesen átlag, de mivel nem az estem így nálam rosszabb pontszámot kap, ennyi....

önbizalomról meg annyit hogy kitartással lehet növelni, de azért sok dolgot meg kell tenni :))

2013. júl. 1. 14:52
 35/45 anonim ***** válasza:

34 vagyok

szub-ob :))

2013. júl. 1. 14:55
 36/45 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem a kék mosdókagyló szebb nála.
2013. júl. 5. 16:49
 37/45 belbolyhocska ***** válasza:
87%

Szerintem se szép.. :/ Kicsit olyan kiélt alkesz feje van ezekkel a nagy karikákkal...

Szerintem ő sokkal szebb, és még természetes is:

[link]

2013. júl. 5. 17:39
 38/45 anonim ***** válasza:
Hát, szerintem se olyan nagyon gyönyörű, inkább átlagos. Ja, és megnézném smink nélkül!;)
2013. júl. 10. 23:00
 39/45 anonim ***** válasza:
12%
Na ez tuti te vagy mert magadat szeretnéd sztárolni. Utolsó képen olyan kiégett fejjel néz a kamerába mint aki épp lekezelt a fotó előtt 50 f**zt. Amúgy meglátom az utcán és el is felejtem. Átlag alatti.:)
2013. júl. 13. 14:40
 40/45 anonim ***** válasza:

[link]

Tipikus westendes tucatliba aki az starbucksos poharakat tölti fel instagramra.

2013. júl. 27. 19:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!