Ez a lány olyan gyönyörű! Amikor látok egy ilyen szép
lányt mindig úgy elszomorodom hogy én sose lehetek ilyen.
Szerintetek?
Figyelt kérdés
Ezért nagyon kicsi önbizalmam van és mondjuk egy plázába se merek elmenni mert tele van ilyen gyönyörű lányokkal én pedig semminek érzem magam mellettük.
Nem szép akkor sem. Átlagos,sablonos. Ráadásul az 1. képen az a csücsörítés,és az a mogorva fej... Sokkal szebb lenne ha levakarná a sminket,és mosolyogna.
2013. jún. 30. 18:26
22/45 anonim válasza:
Sokan összekeverik a nőiest a r*bancossal.
2013. jún. 30. 18:33
23/45 anonim válasza:
Valóban szép lány. De miért ne lehetnél ilyen? Egyáltalán milyen vagy?
2013. jún. 30. 20:28
24/45 anonim válasza:
fúúúúúj
16/F
2013. jún. 30. 20:31
25/45 anonim válasza:
A szépség teljesen relatív. Ne akarj más lenni, legyél önmagad, és fogadd el az adottságaidat, amin meg tudsz esetleg változtatni, és nagyon akarod, próbáld meg. Rengetegen vannak, akiknek te sokkal jobban tetszenél, mint ez a lány (aki szerintem is szép egyébként) :).
2013. jún. 30. 20:47
26/45 anonim válasza:
Ez a lány minden, csak nem gyönyörű.
2013. jún. 30. 21:19
27/45 anonim válasza:
Átlag alatti tucatcsaj
2013. jún. 30. 21:24
28/45 anonim válasza:
Szavazzatok le, de a válaszok végigolvasása után, úgy érzem muszáj erre reagálnom... Kedves válaszolók akik igencsak negatívan nyilatkoztak erről a lányról, mármint a képen lévőről (tisztelet a kivételnek), megmondanátok hogy nálatok mégis mi az elvárás?! Ha ez a lány nem szép akkor kicsoda az de komolyan?
A kérdésre válaszolva pedig; sajnos így látatlanban nem sokat tudunk kezdeni a dologgal. Mondanám hogy javíts az önbizalmadon, de az nehezebb sajnos mint ahogy hangzik, ezért (személyes tapasztalat) azt a kissé szemét dolgot a legegyszerűbb csinálni hogy egyszerűen nem a nálad szebbeket hanem a nálad csúnyábbakat nézed, és mindjárt lenyugszik a lelkivilág... De fel a fejjel nem hiszem hogy olyan "semmi" lennél mint aminek érzed magad :)
2013. jún. 30. 23:36
29/45 anonim válasza:
28.-nak: számomra ő (és a hozzá nagyon hasonlóak) a gyönyörű lány: [link]
2013. júl. 1. 02:43
30/45 anonim válasza:
28., nekem az a szép, akivel végig tudok menni az utcán úgy, hogy ne hinné azt mindenki, hogy a kamu channel táskájában bombaalkatrészeket hurcol
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!