Hogyan legyek szép? 16/L
Átlagos 16 évesnek tartom magam, ápoltnak ápolt vagyok, 2 vagy 3 naponta mosok hajat, tisztán tartom a körmeimet és általában festem is stb... sminket nem nagyon használok csak folyékony alapozót. Vékony vagyok, azt mondják modell alkatom van. (170 cm, 47 kg)A mellem elég kicsi, a legkisebb melltartó is néha nagy.
Az öltözködési stílusomat nem igazán találtam még meg, vegyes a ruhatáram, bár nagyon szeretem a csinosabb ruhákat. (olyanokra gondolok amit A Gossip Girlbe hordott Blair)
A mai világban, legalábbis az én korosztályomban r*bancnak lenni egyenlő a szépséggel. De én nem akarok az lenni, bár úgy tűnik a fiúk többségének ez jön be.
Szóval, hogyan legyek szép és tetszek a fiúknak, úgy, hogy közben ne legyek r*bancos? Nem akarom magam agyon sminkelni, de nem tudom, hogy mit tegyek, hogy szépnek és én is szebbnek lássam magam!
Ahogy leirtad magad..ugy vagy szep ahogy vagy ! Tudom ez hulye duma es sokan ezt mondjak.De gondolj bele miertelme az atlagosnal is szebbnek latszani..ne akard h a fiuk kozpontja legyel elegedj meg azzal ami van..mert az olyan lanyok akik nagyon szepek akarnak lenni ..azokat a fiuk nem fogjak annyira becsulni mint azokat akik termeszetesen szepek.
Ahogy leirtad szerintemte egy szep es termeszetes lany vagy.:) ne akarj ennel tobb lenni elsosorban azert is ..mivel a te korodban ennyi boven eleg :)!
14/L
Hmmm... fura kérdés... Nekem az jön le mintha nem is szép szeretnél lenni, hanem népszerű!
Szerintem hagyd azt a mostani alapozót is... vagy nem is tudom... szolid smink még jó! :)
Maradjon meg a természetességed!
Nem vagy túl vékony? Valamit sportolj mindenképp! :)
A ruhatárad meg majd alakul... a lényeg, hogy neked tetsszen, érezd jól magadat bennük!
A kisugárzás fontos! Egyszerűen csak ne érdekeljenek a hülye dolgok (külsőd, mások negatív véleménye...)! Engedd el magad, legyél az, aki te vagy, önmagad! :) Csak így lehetsz boldog, és ha ez megvan, azt észre fogják venni mások is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!