Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyek szép?

Hogyan legyek szép?

Figyelt kérdés

Elég átlagos vagyok, szerintem egyáltalán nem vagyok szép, bár a szüleim, a barátom, sok barátnő máshogy vélekedik, de én látom amit látok a tükörben.

Vannak lányok, akikre ránézünk, és már kész vagyok, hogy úristen, ez milyen szép, nagyon elbűvölő, bájos, aranyos, szép arca van... Hogy lehetnék én is ilyen? Sok sztárról rakosgatják itt a képeket, hogy milyen rondák smink nélkül... Persze, smink után. De egyébként smink nélkül is szépek szerintem, pl Katie Holmes, Mila Kunis.. Ugyanolyan bájos aranyos arcuk van ha fáradtak is.

Hogy lehetnék olyan, hogy ha rám is rámnéznek, mindenki azt mondja, hogy nagyon aranyos, szép arcú lány? Alapvetően nincs csúnya arcom szerintem, csak mondjuk inkább kisebb a szemem mint nagy, inkább szélesebb az orrom, mint pici, szóval minden szépnek az ellentéte... Tanuljak meg tükörben mosolyogni, hogy aztán természetesen szép legyek társaságban is? Vagy hogy?:S

2013. jan. 9. 17:20
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
képpel egy kicsit könnyebb lenne..
2013. jan. 9. 17:30
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
Inkább tanuld meg elfogadni magad, te sose leszel olyan mint mások, a sztárok vagy bárki mert te nem ő vagy. Te is szép vagy a magad módján, mindenki szép, lehet rád is azt mondja magában valaki hogy "de szép ez a csaj" mikor rád néz. Nem tudhatod. Ne akarj sose olyan lenni mint valaki más, mert az sosem fog összejönni. Ápold a bőröd, sminkelj ha neked úgy jó, legyen olyan frizurád ami tetszik, és kész.
2013. jan. 9. 17:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az arcodon nem tudsz változtatni, ezt el kell fogadnod. Magadból hozd ki a maximumot (jó fazonra vágasd a hajad, jól szedd ki a szemöldököd..) és ne másokra akarj hasonlítani, mert akkor mindig csak náluk rosszabb leszel.
2013. jan. 9. 17:39
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Privátban küldhetsz egy képet, ha akarsz és megmondom, én a helyedben min változtatnék. Ha megfogadod, megfogadod, ha nem nem:)

29N

2013. jan. 9. 17:46
 5/8 anonim válasza:
100%
mosolyogj! :)
2013. jan. 13. 18:13
 6/8 anonim ***** válasza:
98%
Egyszerű: add önmagad! Biztosan sokszor hallottad már, de tényleg működik :). Érdemes kipróbálni:)
2014. márc. 30. 00:06
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Én se vagyok olyan szép,hogy minden pasi csak engem akarna.. Fogadd el önmagad! Én már megtanultam elfogadni önmagag,sztárokra úgy se fogunk hasonlítani! SOHA! :)
2015. febr. 13. 10:01
 8/8 anonim válasza:
100%

https://www.youtube.com/watch?v=MUU93scvT28

nézd meg ezt a vidit :) segíteni fog. És fogadd el magad! Meg a videóban hallottakat ;)

2015. máj. 18. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!