Hogyan legyek szép? Most ronda vagyok! 16/L
Még van egy hónap a suliig, és még mindig ugyanolyan ronda vagyok, mint amikor vége lett a sulinak. Szeretnék ez alatt az egy hónap alatt kicsit megváltozni.
A hajam olyan tipikus semmilyen színű, a barna és a szőke keveréke, ilyen: [link] A mellemig ér, egyenes, és frufrum is van, amit már növesztek, most az államig ér, és nincs semmilyen formája, mindig csak lelapul... A szemeim szürkéskékek és nagyok, és nagyon hülyén nézek ki, mert a szám is nagy, és úgy nézek ki, mint egy csirke!! A bőrszínem rózsaszínes, szépen le tudok barnulni, de nem szeretek napozni, viszont szeretnék kreolos bőrt? Önbarnítóval ezt el lehet érni? Milyet ajánlotok? Ja és 170 cm és 70 kg vagyok. És 80/B-s melltartót hordok.
Előző vagyok! :)
A súlyod miatt meg ne aggódj, mert max telt karcú lehetsz ami még bőven a szexi kategóriába tartozik, mivel én vagyok 170 cm és 55 kg és nekem minden második ember azt mondja, ha nem több, hogy hízhatnék. mikor majdnem 60 voltam még akkor sem mondtak mást csak hogy meg meg látszik az néhány kiló de még férne rám...tehát ehhez a magassághoz nagyon jó a súlyod. a 80/B melltartó...és 75B-et hordok és kicsinek találom. Bocsi hogy magamhoz hasonlítalak, de így könnyű volt elképzelni téged, de egyet értek az elsővel képet tudsz küldeni?
Sok sikert az átváltozáshoz de nem kell sok minden, egy kis göndörítés 2-3naponta egy óra napozás. :)
Küldj képet, szívesen segítek.
23L
Gyönyörű természetes középszőke hajad van! ha nagyon szürke, esetleg tetess bele vényony szőke melírt, attól dúsabb lesz, na meg csináltass valami lépcsőzetes vágást, attól dúsabb lesz a hajad, nem fog lelapulni!
Ne szolizz4!! ne barnulj!!! a szőke nőknek gyönyörűen áll a világos bőr, inkább vigyázz a bőrödre, mert később a naptól megcsúnyul!!!
A magasságod tökéletes, ez annyira tökéletes, hogy ha lefogynál 10 kilót, egy csodás, magas, sudár leányzó lehetnél!
kezd el szépen folyamatosan kocogni, heti 3-4 alkalommal, kb. fél órát, és egyél maximum 1400-1500 kalóriát, sok gyümölcsöt !!! Ami most szezon: sárgadinnye, görögdinnye és minden ami finom! Ezzel egy hónap alatt 2-3 kilótól is megszabadulnál+formásodnál.
Szerintem kicsit formásabb testtel, egy kis szőke melírral és egy kis sminkkel nagyon szép lennél.
ha szép a bőröd alapozó nem kell, de egy kis egyszerű smink: pl. rózsaszínes pirosító, rózsaszínes szájfény szempillaspirál, barna szemhéjpúder a te színeidhez nagyon illene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!