Hogy legyek szép?
Milyen a szemed? Fesd ki cicásra (ha jól áll) mert az nőies: [link]
...
jajj ..az a baj hogy nem írtál semmit pl a hajadról, arcodról, bőrödről, stílusodról ..így nem tudok segíteni :/
21L
Oké, akkor még pár dolog magamról: a szemem kék, kb ilyen:
A bőröm színe, olyan közepes, se nem fehérnek, se nem barnának nem lehet mondnai, bár nyáron könnyen barnulok.
A hajam színe sötétbarna, mellig ér, és kicsit hullámos.
Babaarcom van (ezért is néznek fiatalabbnak), viszont előnye is van, mert tiszta, pattanásmentes.
A stílusom laza, sportos, de van 1-2 nőies cuccom is.
Ha ez számít valamit, a zenei stílusom: rock minden mennyiségben.
Ha még kell valami, írjatok :)
Sminkről annyit h a szempilládat mindig fesd ki nagyon, és szemhéjtust használhatnál, szájra meg egyszerű szőlőzsírt.Én ilyet használok nagyon szép színe van: [link]
Szemöldöködet pedig hangsúlyozd ki szemöldökceruzával, (lehetőleg barnával)Ez egy keretet ad az arcnak ha szép: [link]
Haj: [link]
SZépen megcsinálva ez a hátralakkozott is nagyon jól tud kinézni : [link]
De minél nagyobb annál jobb :)
Nyugodtan hordhatsz push up melltartót szerintem, de van aki nem szereti(nem tudom miért)...
Ha tényleg szép vékony derekad van akkor tapadós felsőket hordjál.
Testtartásra is nagyon ügyelni kell, mindig húzd ki magad mert magabiztosabbnak fogsz tűnni.
Kicsit késői válasz de... :D
Sajnos én is 155cm vagyok. És én is rockot hallgatok :) De valamiért népszerű vagyok a fiúk körébe.
a Cica smink tényleg jó ötlet.Főleg mert szép kék szemed van. youtubeon nagyon sok félét találhatsz, ha beirod hogy : how to cat eye, de hogy ne tünjön kicsinek a szemed, fehér szemceruzával huzd ki a vízvonalon, és sok szempillaspirál.
Szerintem ne vasald,hanem hullámosítsd a hajad, persze nem kell mindig.. Hajvasalóval is lehet már, youtubeon ott is van egy csomó praktika : how to curl hair with straightener
Használj pirosítót, alapozót nem kell a makulátlan arcbőröd miatt.Viszont a pirosító nagyon nőiessé tesz, ha az arccsontodra teszel egy keveset, egy korallost,vagy pirosabbat,semmiképp ne rózsaszínt. Hajad színe téren én világosbarnát,vagy szőkét ajánlok, de ez már ízlésfüggő. :) Ja és mivel jön a jó idő, ajánlom a magasabb sarkú cipőket. Én mondjuk most a platformon gondolkozok,de persze nem kell ilyet hordanod ha nem tetszik,csak legalább valami 5cm-es még nem is kényelmetlen,vagy telitalpú. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!