Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan legyek szép?

Hogyan legyek szép?

Figyelt kérdés
Egyáltalán nem néznek meg a lányok, teljesen csúnya vagyok... hogyan lehetek szép? 20/F
2011. dec. 28. 22:04
1 2
 1/11 anonim válasza:
küldj képet így nem tudom
2011. dec. 28. 22:23
 2/11 anonim ***** válasza:

Csúnya fiatal szerintem nincs.

És ennek fokozása is meddő dolog.

Igyekezz valamiben -tanulmányaidban- jó lenni, sportolj, mosolyogj, nézz a másik szemébe, légy érdeklődő, kedves, ápolt.

2011. dec. 28. 22:23
 3/11 anonim ***** válasza:
ha vékony/duci vagy kezdj el sportolni,hogy egy kicsit szálkás legyél(nem kell izomtömegnek lenned-az már csúnya-csak egy kicsit legyél izmos),adj az öltözködésre(a kockás ing pl nálam tuti nyerő,ápolt haj és bőr....azután csak a kisugárzásodon múlik minden:D
2011. dec. 28. 23:20
 4/11 A kérdező kommentje:

Na figyeljetek: húsz éves fiú vagyok. Az arcom csúnya.

Ti hárman azt mondjátok, hogy ha megizmosodok (50 kg vagyok), akkor az arcom "szebb" lesz? Kérlek, válaszoljatok!

2011. dec. 28. 23:47
 5/11 anonim ***** válasza:
Konkrétan mi az, ami az arcodon nem tetszik? Szemeid, hajad nem előnyös, orrod formája, bőröd színe, pattanásos vagy, cserepesek az ajkaid? Tessék leírni. :)
2011. dec. 28. 23:56
 6/11 A kérdező kommentje:

Összességében... ha tudnék, feltennék egy képet magamról valahová, de nem tudok (nyilvános képet pedig nem akarok mutatni magamról, pl.: Facebook...).

Összességében, tényleg az arcom, az a rész, ami a szemeket, az orrot, a szájat alkotja, ez a picike rész a fejen, ez nem szép.

2011. dec. 29. 00:14
 7/11 anonim ***** válasza:
De ezeken mi? Formája, árnyalata, elhelyezkedésük? Ezek ellen sokat nem tudsz tenni, maximum megkérdezel egy tapasztalt fodrászt, a hajjal lehet rajta javítani, de csodákra nem képes. Előző voltam.
2011. dec. 29. 00:18
 8/11 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem vagyok szép, nem tudom tovább ragozni. Nagy az orrom, kicsi a szemem, rövid a szemöldököm és dús, a fejem olyan, mint egy tojás fejjel lefelé fordítva, kiáll a felső fogsorom, és profilból sem vagyok, sem helyes, sem szép... egyszerűen nem vagyok szép srác.
2011. dec. 29. 00:26
 9/11 anonim ***** válasza:

kepfeltoltes.hu

és megmondjuk:)

2011. dec. 29. 10:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Amúgy fogaok fogszabálzóval lehet segítenmi, szemöldökön csipesszel. de sokat segítene,ha kapnánk képet
2011. dec. 29. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!