Ez a lány olyan gyönyörű! Amikor látok egy ilyen szép lányt mindig úgy elszomorodom hogy én sose lehetek ilyen. Szerintetek?
Ezért nagyon kicsi önbizalmam van és mondjuk egy plázába se merek elmenni mert tele van ilyen gyönyörű lányokkal én pedig semminek érzem magam mellettük.
Lehet,hogy én vagyok hülye,de nekem ez a kérdés kajak úgy jön le, h igazából te vagy a képen,és várod a dicséretet,hogy "tényleg gyönyörű" meg "aztaaaa,de szééép".
Utálom,mikor valaki ennyire el van szállva magától... undorító...
Ja,és egyébként nekem nem tetszik a képen lévő csaj.
Szépnek szép, csak úgy, mint egy csomó hozzá hasonló arcú és stílusú lány. Tehát nem tűnne fel, ha szembejönne az utcán, nem is emlékeznék rá utána, ha látnám is.
Másrészt meg azzal, hogy nem mész ki az utcára, mert úgyis minden tele van ilyen szép lányokkal, egyszerűen hülyeség. Ha adsz magadra, igényes vagy és mindent megteszel, hogy a lehető legtöbbet hozd ki magadból, akkor nem értem mire nincs önbizalmad. A haján, a bőre állapotán, öltözködésén, alakján, stb. tud változtatni az ember, ha ezekből kihozza a legtöbbet, akkor nincs szégyellni valója, sőt. Ha mondjuk az arcformádat nem szereted, azon felesleges izgatnod magad, mit tudsz vele csinálni? Hacsak nem akarsz plasztikai sebészhez menni, akkor semmit, csak elfogadni tudod. Teljesen felesleges olyan dolgon idegesíteni magadat, amin nem tudsz változtatni, emeld ki azt, ami szép, formáld azt, amit még lehet és ha megtettél mindent, akkor nyugodtan mosolyoghatsz a világba és elégedett lehetsz magaddal. Egyébként is, egy nem tökéletes babaarc egy kedves és vidám mosollyal sokkal szebb tud lenni, mint egy átlagos gyönyörűség pózolós grimasza.
Az első képen egy ízléstelenül kipingált csajt látok.
A második képen egyszerűen nevetséges, ahogy egy 2-3 számmal kisebb (hosszra!) ruhában feszít. Alig takarja a pic ját. Nem szexi, hanem r.bancos.
A harmadik képen... bár túl sok az effekt (túlexponáltnak tűnik az egész), maga a kép, a beállítás tetszik...
a csaj alakja szép, az arca egész fotogén, de gyönyörűnek még ez alapján a kép alapján se mondanám.
Nem bűnronda, de egy jó fotóssal a legtöbb lányból ki lehetne hozni ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!