Persze hogy lehet :) Nálam ez nem befolyásol semmit. És igen találkoztam már olyan lánnyal. Emiatt ne rágd magad :) 17F
2013. máj. 16. 23:34
2/15 anonim válasza:
Most láttam pont egyet a tévében, kifejezetten gyönyörű volt, pedig nagy görbe orra volt.
2013. máj. 16. 23:38
3/15 anonim válasza:
Lányként írok. Lea Michele, neki a show business mogulok azt mondták csak akkor tud a tv-ben befutni ha megműtteti az orrát... nem tette meg, tehetséges,gyönyörű és rengeteg helyen ismert
Nekem is nagynak számít az orrom, és orrsövényferdülés miatt picit ferde is az orrom, mégis nagyon sokaknak tetszem, és nem maradtam single se :-)
2013. máj. 17. 08:03
5/15 anonim válasza:
Persze, hogy lehet! Egy arc megjelenését nagyban befolyásolják a szemek, a szemöldök, és az ajkak, fogak, csontozat. Tehát ha a többi nagyjából rendben van, csoda szép is lehet egy lány a nagy orr ellenére is.
2013. máj. 17. 08:54
6/15 anonim válasza:
Remélem ezek a képek meggyőznek, hogy ne szomorkodj emiatt:
A legjobb barátnőmnek nagy az orra, és nagyon görbe is (sokkal jobban, mint az előttem lévők által linkelt képeken), mégis egyszerűen GYÖNYÖRŰ a lány. ;)) Komolyan. Varázslatos, nagy, élénk szemei vannak, szép arcformája, szép ajkai... Szóval abszolút lehet. :) 15/l
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!