2/23 anonim válasza:
Őszintén, miért teszed fel ezt a kérdést? Fél karom adnám ha ilyen vékony lehetnék és ilyen jó alakom lenne!
3/23 anonim válasza:
Őszintén baromi jó lenne,ha ti,sovány,csinos lányok nem raknátok fel ilyen képeket,első sorban a ti érdeketekben is,mert akárki nézegetheti,felteheti oldalakra...stb...Aztán meg qrvára elegem van abból,hogy felraktok ilyen képeket,és kérdezgetitek,hogy "szerintetek szép vagyok?Jó alakom van?Véleményeket őszintén!Fiúk mit gondoltok rólam?...stb",miközben biztosan ti is tudjátok már ahogy a tükörbe néztek,hogy "hű de rohadt jól nézek ki ma reggel is,még kócos hajjal is...".
4/23 anonim válasza:
Amúgy őszinte vélemyén:tényleg nem vagy csúnya. :(
Én ölni tudnék ilyen alakért. :( Bocs a kirohanásomért. :(
5/23 anonim válasza:
Tetszel, igazából első ránézésre minden jó rajtad :)
20/F
6/23 anonim válasza:
Én azért nem ölnék azért amid van, inkább dolgozok érte :D .. (de am az arcod nem tetszik, kicsit hal fejed van :/)
Szerintem távol vannak nagyon a szemeid, nézz youtubos vidiket, mert nem feltétlen a fekete pacni segít a szemed körül.
7/23 anonim válasza:
Az alakod nagyon jó, a hajadat pedig imádom.:))
9/23 anonim válasza:
Csak ennyot tudok mondani:
Mmmmmmm..... :)
10/23 anonim válasza:
Bocs az offért, de 3-as, miért ne rakhatnának fel képet az általad szépnek gondolt lányok?
1. mindenkinek jól esik a megerősítés,
2. mindenkinek van problémája, amit nem szeret magán, esetlen önbizalomnhiány. Nehogy már azt hidd, hogy csak annak van ilyen gondja aki már nagyon rosszul néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!