Mi a véleményetek? Őszintén! (kép) 10-ből/?
2013. máj. 6. 21:21
2/28 anonim válasza:
MOSOLY?????????
Mosoly nélkül 0/10
Miért nm tudsz.mosolyogni?
:)
Ha lenne akkor 10 lenne
16/F
3/28 anonim válasza:
Bocsi, akkor őszinte leszek: az alakod szép, de az egész kisugárzásod ribancos. A szemöldököd borzalmas, és talán ami a legrosszabb, hogy a képek alapján elég butának tűnsz, aki ráadásul csücsörít, idegesítően pózol, hogy legalább szexi legyen, ami nekem inkább olcsó és nevetséges ebben a helyzetben. Ha leszoknál arról, hogy megjátszod magad, akkor szép lennél, bár nekem a szemöldököd még akkor is durva, de az összkép lehetne jó. Szóval nálam 10/5
4/28 anonim válasza:
ha nem pózerkednél, kezeltetnéd az anus mouthus fertőzésed, normálisabb szemöldököt rajzolnál magadnak, nem instagramolnál, nem erőltetnéd ezt a hipster swag stílust akkor egy nagyon kellemes lány lehetnél, de így... hááááát....
6/28 anonim válasza:
Oh my good! :D Mi a f@sz ez a szemöldök?? xDD
7/28 anonim válasza:
-1 a szemöldök és -1 a ribis imidzs miatt. Tehát 10/8.
8/28 anonim válasza:
Ez nem a kérdező amúgy, csak valakinek a képével akar önbizalmat szerezni.
Méghozzá Kseniya Hudyakova képeivel.
10/28 anonim válasza:
Hát bárki is ez, csúnya. Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!