Mi a véleményetek? Őszintén! (kép) 10-ből/?
2013. máj. 6. 21:21
12/28 anonim válasza:
Sose értettem miért jó más képét kirakni és véleményt kérni.
14/28 anonim válasza:
Hát,elég jó csaj vagy,és szerintem elég szomorú is.Nem akarok bele menni,de szerintem valami lelki bajod van,amit próbálsz titkolni,csak nem jön össze...Hát,nekem a 10es pontrendszerben csak 1 valaki 10es,tehát a maximum 9,abból te 8as vagy.
15/28 anonim válasza:
Ügyes vagy kvittagirl. Neked jár a 10 pont! :)
16/28 anonim válasza:
Köszönöm:) Off:
Amúgy ha valaki még nem ismerné a módszert ilyenkor nyissátok meg a képet,jobb egérgomb "kép url-jének másolása". Aztán új lap,google-képek, és van egy billentyűzet kép a keresőmezőbe (keresés kép alapján), beillesztés.
És google kihozza hogy van -e ilyen kép a neten,tehát lopott -e.
Ha interneten vásároltok valamit,meg tudjátok így nézni azt is nem -e átverés,tehát nem -e lopott a kép pl az xboxról,laptopról stb. :)
18/28 anonim válasza:
Nem lenne csúnya ez a szerencsétlen ha lenne stílusa.
19/28 anonim válasza:
kvitta, éppen akartam írni, hogy "csak kár, hogy nem te vagy a képen" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!