11/23 anonim válasza:
amúgy meg szép vagy, csak a stílusod annyira nem tetszik.
15/23 anonim válasza:
átlagos, pózer, mű kínézetű tini vagy
16/23 anonim válasza:
Az a véleményem,h nem szep az arcod kicsit sem,de jo az alakod,viszont nekem pont ugyanilyen alakom van csak mellette még az arcom is szép,nem akarok beképzeltnek tunni,de de ez az igazság.Megnéznek a pasik es utálom egyenesen,el nem tudnám képzelni,h en ide felrakjam magam,szerintem eszméletlen gyerekes dolog.Nem tudom te hány eves vagy,en 28,de nekem ebben a korban nem jutna eszembe iyen,2o korul még igen eszembe jutott.Kislányos dolognak tartom,nem egy erett nő viselkedik igy.Es nem féltékeny vagyok,nincs miert,vélem szerint en nálad jóval jobban nézek ki.Sőt van egy olyan tippem,h nekem van egy egzisztenciam is a kulsőm melett,ezzel az esszel én rólad nem tudom elképzelni.
17/23 anonim válasza:
Ja es mit gondoltál,h ha igy levetkőzol majd nem fognak irni pasik pl, h hmm?Igazából minden levetkőzött nőt megnéznek.
18/23 A kérdező kommentje:
1.nem vetkőztem le
2.17 éves vagyok
3.őszinte véleményre voltam csak kíváncsi nem arra hogy ömlengjenek;)
2013. máj. 10. 15:47
19/23 anonim válasza:
Ááááááááááálomnő. Bolondulok a göndör fürtökért... És ehhez egy ilyen test... Áááááááááá...
Apukádnak üzenem, hogy szeretném megkérni a kezed. :D
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!