Szerintetek ez igazságos velem szemben?
Van, hogy el kell ugrani vmi nagyobb boltba (tesco, lidl, stb) valamit hozni. Tegyük fel hétvége van, itthon nem sminkelem magam, zsíros haj itthon nem gáz, melegítő meg na tudjátok.. :-)
Anya mindig engem akar küldeni természetesen, én meg mondom, hogy ilyen igénytelenül nem megyek el, majd ha normálisan felöltöztem meg "szépítkeztem". Erre ő ezen kiakad, hogy márpedig jó ez így is, menjek így.
Bezzeg mikor ritkán, de ő menne a boltba, és rajta is szakadt mackónadrág, nuku smink meg ilyenek, akkor neki meg van engedve, hogy ne menjen.
Szerintem egy lánynak aki elmúlt 16 éves, szüksége van egy kis igényességre, hogy elkészüljön mielőtt boltba megy...
Nekem ilyenkor van egy pillanatok alatt megoldható "haditervem": hajamat felkötöm kontyba (ha kicsit zsírosabb, az talán még jobb is, nem száll szanaszét), a kisebb bőrhibákra korrektor, napszemüveg a szememre (persze napsütésben, egyébként egy kis spirál), valami rúzs, és kész.
A melegítőnacit meg átkapni farmerre fél pillanat, és egy szalonképes pólót felvenni sem több.
Összvisz 5-10 perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!