Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek ez igazságos...

Szerintetek ez igazságos velem szemben?

Figyelt kérdés

Van, hogy el kell ugrani vmi nagyobb boltba (tesco, lidl, stb) valamit hozni. Tegyük fel hétvége van, itthon nem sminkelem magam, zsíros haj itthon nem gáz, melegítő meg na tudjátok.. :-)

Anya mindig engem akar küldeni természetesen, én meg mondom, hogy ilyen igénytelenül nem megyek el, majd ha normálisan felöltöztem meg "szépítkeztem". Erre ő ezen kiakad, hogy márpedig jó ez így is, menjek így.

Bezzeg mikor ritkán, de ő menne a boltba, és rajta is szakadt mackónadrág, nuku smink meg ilyenek, akkor neki meg van engedve, hogy ne menjen.

Szerintem egy lánynak aki elmúlt 16 éves, szüksége van egy kis igényességre, hogy elkészüljön mielőtt boltba megy...

2013. ápr. 27. 13:24
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Aha, önbizalmam nem sok van. Kb 2 éve sminkelem magam (azért nem durván, csak éppenhogy), anélkül nem érzem jól magam, ha ezt valaki nem tudja megérteni, akkor nagyon sajnálom. Nem tip-top megyek a boltba, csak azért előkeresek vmi jobb ruhát. Itthon meg nálunk úgymond szokás, hogy mindenki gáz ruhában van, mert minek kiöltözni. Ha anya is ugyanezt csinálja, akkor szerintem nekem is szabad. Bár nem tudom.
2013. ápr. 27. 14:04
 12/22 anonim ***** válasza:

megértelek. én sem szeretek smink nélkül utcára menni. nem mások, hanem magam miatt. így érzem jól magam. persze nem azt kell elképzelni, h úgy megyek boltba vagy dolgozni, mintha valami exkluzív partyra mennék, de az alap igényesség az kell.

farmer, normális póló, és egy kis szempillaspirál.

ha csak nem azonnal kell menni, akkor előtte kicsit készülj rá :)

2013. ápr. 27. 14:12
 13/22 anonim ***** válasza:
jajjj, anyám... összekötöm a hajamat kontyba, felveszek egy normális nadrágot, csinos felsővel, balerinacipővel, viszem a kedvenc táskám, napszemüveget felteszem és voilá... máris igényes vagyok. pedig én pesti vagyok...
2013. ápr. 27. 14:20
 14/22 anonim ***** válasza:

Nekem smink nélkül olyan lenne, mint cipő nélkül.

A smink alatt nem bonyolult dolgokat kell érteni, csak felpaskolok egy csepp alapozót, befésülöm a szemöldököm, és spirálozok. Ez kb. 2 perc.

Amitől "készülődés" lesz, az számomra az, hogy fényvédő nélkül még az ablakon sem nézek ki, és azt fél órával azelőtt kell feltenni, hogy napra mennék.

2013. ápr. 27. 14:24
 15/22 anonim ***** válasza:

Nálam is hasonló,pedig 13 éves vagyok. Én is,még ha csak a két utcával arrább van egy bolt,akkor is normális felöltözök,a hajamat megcsinálom stb. De hétvégén nagyon nem szeretek kimozdulni,mert akkor már elég rossz a hajam,és nem akarom akkor megmosni,mert akkor meg hétfőn lesz rossz.

Az anyukám is hasonlóan felöltözök,viszont az apám... Hát ő képes egy melegítőbe elmenni vásárolni,könyvtárba,mekibe stb. ő viszont kiszokott akadni,hogy minek "öltözök ki".

2013. ápr. 27. 16:10
 16/22 anonim ***** válasza:

Én már azt is furcsállom ha valaki otthon igénytelen, ronda ruhákban, zsíros hajjal van, meg hasonlók. Nem értem. Nem mások miatt kell kiöltözni sose, hanem mert mondjuk ha szarul nézek ki akkor úgy is érzem magam... otthon is.

Különösebben szépítkezni nem kell, reggel 5 perc alatt arcmosás és smink megvan. Felvenni egy normális ruhát semeddig nem tart. Így soha nincs gáz ha beállít egy váratlan vendég vagy el kell menni a boltba...

Ha meg naponta kell hajat mosnod mert olyan zsíros akkor menj orvoshoz mert ez már nagyon nem normális dolog.

2013. ápr. 27. 17:05
 17/22 A kérdező kommentje:

13L na akkor egy cipőben vagyunk.:)

Utolsó: írtam, hogy NEM MINDEN NAP. Minden 2. nap mosom. De frufrum van, és gyakran fésülgetem ki kézzel ha belecsúszik az arcomba, így gyorsan zsírosodik. A copfot meg utálom, nem áll jól!!

2013. ápr. 27. 17:49
 18/22 anonim ***** válasza:
Nem igazságos, szükség van az igényességre. Én 20 vagyok, de évek óta tudják, hogy csúnya állapotban sehova nem vagyok hajlandó elmenni. De tényleg sehova. Hétvégén meg sose mosok hajat, pihentetem, hogy a hét elején szebb legyen... ha mosnám, nekem is hétfőn/kedden lenne csufi:(
2013. ápr. 27. 21:39
 19/22 A kérdező kommentje:

#18-as válaszoló: köszi Neked, ezek szerint át tudod érezni a sorsomat, én is teljesen így vagyok.

Na köszi mindenkinek.:)

2013. ápr. 27. 22:16
 20/22 anonim ***** válasza:
Egyébként Amerikában naponta mosnak hajat, nem hiszem, hogy ott mindenkinek zsírtól csöpög.
2013. ápr. 27. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!