Szerintetek ez igazságos velem szemben?
Van, hogy el kell ugrani vmi nagyobb boltba (tesco, lidl, stb) valamit hozni. Tegyük fel hétvége van, itthon nem sminkelem magam, zsíros haj itthon nem gáz, melegítő meg na tudjátok.. :-)
Anya mindig engem akar küldeni természetesen, én meg mondom, hogy ilyen igénytelenül nem megyek el, majd ha normálisan felöltöztem meg "szépítkeztem". Erre ő ezen kiakad, hogy márpedig jó ez így is, menjek így.
Bezzeg mikor ritkán, de ő menne a boltba, és rajta is szakadt mackónadrág, nuku smink meg ilyenek, akkor neki meg van engedve, hogy ne menjen.
Szerintem egy lánynak aki elmúlt 16 éves, szüksége van egy kis igényességre, hogy elkészüljön mielőtt boltba megy...
Nem piszkálásból, de ezentúl figyelj arra,hogy sose legyen zsíros a hajad! Ne így fogd fel,hogy otthon jól van az úgy...Te is látod magad, az nem számít?
Akkor nem kerülsz ilyen kellemetlen helyzetbe. :)
Haj, cipő rendben=igényes nő ;)
Szerintem meg ez hülyeség a te részedről is, meg anyukád részéről is. Minek a boltba szépítkezni? Kinek?
Felhúzol egy kevésbé szakadt szabadidőt, megfésülködsz, összekötöd a hajad, megmosod az arcod és mész. Már is nem vagy olyan igénytelen, az meg hogy kicsit sírosabb a hajad, meg nincs rajtad hat tonna smink még is ki a halált érdekel? Beszól a pénztáros, hogy legközelebb így ne gyere?
Mérhetetlenül sajnálom az ilyen nőket. Nem tartom magamat igénytelennek, de hogy minek kell egy órát készülni, mielőtt valaki leugrik a sarki ABC-be, vagy kiugrik a lidlibe, azt nem tudom felfogni...
"Minek a boltba szépítkezni? Kinek?"
Én az olyan nőket sajnálom, akik mindent másnak csinálnak, nem saját maguk miatt.
Hát nem teljesen így értettem. :D
Szóval nem az a full zsíros haj, amiből csavarni lehetne, ne úgy értsétek. Minden 2. nap megmosom, ha naponta tenném akkor még jobban zsírosodna..
És nem érdekelt soha mások véleménye, nem azért akarok jól kinézni még egy boltban is, mert mit fognak szólni mások, hanem mert magamnak nem tetszek. Ha így csövesen is tetszenék magamnak, akkor így is mennék... :)
Véleményem szerint legyél mindég igényes.
Nekem mindég tiszta a hajam (nem mosom mindennap) és nem hordok szakadt ruhákat, egyszerű melegítőben vagyok ami boltba menni is jó, még nagyáruházba is, de nem ez a lényeg... ha bárki jön hozzánk akkor összeszedetten nézek ki és nem mint egy hajléktalan.
4-es vagyok. Attól hogy már 2 napja nem mostam hajat, szerintem nem vagyok igénytelen, de tény hogy zsírosabb a hajam, mint rögtön hajmosás után, hát úristen össze ne dőljön a világ, ettől én még igényesnek érzem magamat. Ezen felül nem esik le a karikagyűrű az ujjamról, ha így kéne elmennem boltba, mert eltudom viselni a tükörképemet smink nélkül is.
Biztosan gáz vagyok, de még mindig nem értem azokat a nőket, akiknek smink, meg tip-top külső kell egy bolti "körúthoz".
Én is szeretek jól kinézni, szeretem ha igényes a külsőm, szeretek felöltözni stb, de arra ott vannak a hétköznapok, vagy egy-egy bulis este. Azért hogy leugorjak a boltba, nem fogok előtte hajatmosni, "kiöltözni" és sminkelni. Nem értem erre bárki másnak miért van szüksége... Önbizalomhiány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!