Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Veletek is volt már ilyen?...

Veletek is volt már ilyen? Vagy csak velem?

Figyelt kérdés
Fekete festett hajam van,és enyhén kreol bőrőm,zöld szemem magyar vagyok,mégis 10 emberből nyolc finoman megkérdezi ismeröseimtől,hogy roma vagy-e,msnen is ez volt felvettem valakit 5 mondat után ez volt a kérdés:Ne haragudj de roma vagy? Ilyenkor olyan pipa vagyok,most ha valaki befesti a haját feketére arra egyből a cigány szó a megfelelő,vagy csak én vagyok rossz közösségben?Tehát ha ti láttok egy fekete hajú lányt az utcán enyhén barna bőrrel akkor össze kevernétek egy roma csajjal?
2009. aug. 29. 13:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem csak a bőrszín miatt nézhetnek annak, vannak speciális, csak romákra jellemző vonások is... pl. arc, orr, szemforma.
2010. márc. 19. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!