Csak én vagyok olyan típus, aki fényképezésnél odafigyel a háttérre is? Velem van a baj? Vagy velük?
rengeteg ismerősömnél látom, hogy nagyon jó képeik lennének, de a háttér teljesen elrontja az összhatást pl. fürdőszobában a ledőlt tusfürdők a háttérben, v. egy igen romos ház, teljes rendetlenség az asztalon, lehullott fal. Vagy most az ilyen hátterek a divatok?
köszi a válaszokat
engem is érdekel:)
sokkal jobb a kép,ha szép háttér van mögötte,elég csak egy sima fal,csak ne legyen már mögötte a kupis ágya,meg minden szirszar a padlón.. :) engem is érdekel,és szerintem fontos hogy milyena háttér!:)
14L
Én is figyelek a háttérre.Főleg ha ez a szabadban történik.Skiathosban leakartam fényképezni anyut háttérben a tengerrel.De ahova állni tudott ott az egyik oldalon egy szemetes volt a másikon egy motor.Választanom kellett.Hát én a motort választottam.Gondolom más is ezt tette volna.
Rám jellemző még az is,hogy ha nézek egy fényképet akkor nem csak azt nézem akiről készült a kép,hanem azokat a dolgokat,tárgyakat is amik a háttérben vannak.
engem is érdekel:)
sokkal jobb a kép,ha szép háttér van mögötte,elég csak egy sima fal,csak ne legyen már mögötte a kupis ágya,meg minden szirszar a padlón.. :) engem is érdekel,és szerintem fontos hogy milyena háttér!:)
14L
Huhh, egyik lánynál láttam olyat, hogy a háttérben van egy wc, és benne kaki:S Na ez undoríííító:s
Am én figyelek a háttérre, természetben, a lépcsőmön fotózkodok:)
Engem is zavar...
Én alapból azt sem értem, mikor valaki magát fotózza...biztos vannak barátai akiket megkérhetne rá, vagy legalább időzítő. Olyan előnytelenek tudnak lenni ezek a felülnézeti, korpavizsgáló képek.
A tükörből vakuval fotózókról ne is beszéljünk. (mocskos tükör az még extra undorító és igénytelen)
Pláne mikor 10-szer feltöltik a facebookra szinte ugyanazt a képet. (ami esetleg elmosódott is)
Ez mostanában nagy divat lett, de szerintem elég gáz dolog. Ha meglátok valakiről egy ilyen képet, rögtön megvan róla a véleményem. Rossz látni, hogy amúgy szép lányok, mennyire igénytelenek ilyen szinten. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!