Milyen évszak típus lehetek?
szerintem nyári :D
én is próbáltam ilyen witch-es újságokból kinézni hogy milyen típus vagyok,de eddig nem nagyon jött össze
13l
Aha, én is ősz típus vagyok, pedig nekem sincsenek szeplőim. A bőröm világos, de könnyen barnulok (és világos-korában sem hófehér, hideg árnyalatú), a szemem barna, némi zöldes beütéssel, a hajam pedig (az eredeti) pedig sötétszőke.
Nekem egy sminkes csaj mondta, hogy ősz típusú vagyok.
Tavasz típus vagy. Télen fehér a bőröd? ha igen, lehetsz tavasz a meleg színek miatt, de:
Amúgy lehetsz meleg nyár is, annyi a különbség, hogy a hideg nyár bőre kékes árnyalatú, haja hamvas szőke-hamvas barna, míg a meleg nyár bőre sárgásabb, az erek zöldnek látszanak, a haj szőke-középbarna között aranyos-vöröses csillogással, nagyon könnyen barnulnak.
Én is Tavaszra vagy meleg nyárra tippelek!
én úgy gondolom, hogy az évszaktípus beazonosítása fontos, ha valaki bizonytalan a neki megfelelő színekkel kapcsolatban. egy időben én is próbáltam így "bekategorizálni" magam, de rájöttem, hogy felesleges, mert a 12 altípust nem lehet több, mint 6 milliárd ember mindegyikére ráhúzni, vannak keveredések.
egyébként ősz típusba tartozol! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!