Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan lehetek jó/csinos nő?

Hogyan lehetek jó/csinos nő?

Figyelt kérdés

Rettentően zavar, hogy 20 évesen olyan vagyok, mint egy rakás sz*r. Semmi nőies nincsen bennem, szerintem pasinak kellett volna születnem. Szóval teljes változtatást szeretnék végrehajtani. Hogyan kezdjem? Dobjam ki a dolgaimat és újakat szerezzek be? Vagy csak szépen lassan alakulgassak? Szoktam sminkelni, és a hajamat is megcsinálom, nagy melleim vannak, és néha még magassarkút is felveszek. De így is olyan hülyén nézek ki. Talán kicsit Avril Lavigne-re hasonlít ez a részem, rajta is olyan trógerül áll a magassarkú, egyáltalán nem nőies abban sem.

Vagy talán örökre így maradok?

2011. okt. 16. 15:41
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

nagyon szivesen segitek neked, de ahhoz muszáj látnom rólad egy lehetőleg egész alakos képet, mert így meg tudom mondani,mit kell hangsúlyoznod, stb..

küldd privibe, ha úgy jobb..

Sok embernek segítettem már,úgyhogy ne aggódj, belőled is ki lehet hozni a szépséget:)

2011. okt. 16. 15:46
 2/7 anonim ***** válasza:
Ahoz hogy megtudjam mit kell rajtad változtatni elsőnek kérnék szépen egy képet:DD
2011. okt. 16. 15:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Kép nélkül nehézkes...
2011. okt. 16. 17:14
 4/7 anonim ***** válasza:
kééééééééééépet:D
2011. okt. 16. 17:16
 5/7 A kérdező kommentje:

Ezt nem lehet egy képpel megoldani, mert lehet jól elkapott pillanat, de lehet nagyon előnytelen is. Készült már rólam olyan kép, amin úgy nézek ki, mintha csinos lennék. De itt vagyok élőben, és egyszerűen nem...

Szóval nekem nem az a problémám, hogy nem tudom mi áll jól, mert tudom. De hiába veszek fel csinos dolgokat, ugyanolyan vagyok, mintha tornacipő, farmergatya, póló lenne rajtam. Felvehetek koktélruhát is, vagy bármit, senkinek sem fordul meg a fejében a "csinos" szó. Talán a gesztusaim lennének túl férfiasak? Arra is gondoltam, hogy ez azért lehet, mert alig vannak nő rokonaim, és kiskoromtól fiúkkal/férfiakkal vagyok körülvéve, és lehet elférfiasodtam. Ezen kéne túllépnem. Úgyhogy ide nem szükséges fénykép. Remélem most már érthető voltam.

2011. okt. 16. 18:23
 6/7 anonim ***** válasza:
Sztem kezdj el sminkelni.Az sokat dob az arcodon.Egy kis alapozó,szempillaspirál,szemceruza rúzs stb. csodákra képes.A hajadat és lődd be szépen,vagy menj el fodrászhoz és vágass vmi előnyösebb frizurát(bár éehet h már most is az van de én azt nm tudhatom).Ha van pénzed akkor beiktathatnál egy nagyvásárlást.Vegyél magadnak csinos ruhákat,magassarkú sokat dob egy öltözeten.Így látatlanban ennyit tudok mondani.
2011. okt. 16. 18:46
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem kezd a kisugárzásoddal, az írásodból az jön le, hogy magaddal sem vagy elégedett, ezért érezheted, hogy csinos sem vagy.
2021. ápr. 8. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!