Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lehetek ezekkel az adatokkal...

Lehetek ezekkel az adatokkal modell?

Figyelt kérdés

Sehol nem találom neten, hogy melyek a normál értékek!Légyszíves csak normális válaszokat kérek....

Régebben modellkedtem, de szeretnék visszatérni!De akkor még kislány voltam! L/22

Súly:54

Magasság:171

Mell:77

Derék:60

Csípő:83

Comb.legvastagabb: 47cm

Legvékonyabb: 43cm

Köszönöm! Jelenleg diétázok 50-51kg amit el szeretnék érni!

2011. szept. 26. 12:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
be kell menni egy modellügynökséghez és érdeklődni. ha meglátják benned a lehetőséget akkor lehet esélyed.
2011. szept. 26. 12:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Menj be pár jobb ügynökséghez, ahol nem akarnak lehúzni, és elmondják a véleményüket. Bár egy kicsit alacsony vagy, a keleti piacra lehet, hogy kellenél, ha érdekes az arcod. Amúgy elég jók a méreteid. De nézik a haj sűrűségét, szemöldököt (ne legyen túl vékony), a körmöket (csak természetest), fogakat stb. Pl. rendes a Zoom, aztán a VM-nél is próbálkozhatsz, bár ők nagyon kritikusak, és még egy csomó van. Jó vékony lehetsz ezekkel a méretekkel. És jó, ha tudsz angolul. Van, ahol egyből küldenek külföldre!
2011. szept. 26. 13:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem is menj be egy rendes modellügynökséghez,ha komolyan gondolkodsz.:)

Bár szerintem a 171 nagyon kicsi,modellnek. Rengeteg 176-180 (!!) cm-es nő van.. De ha különlegesnek találnak bármi lehet belőled.

14 évesen 174 cm vagyok..

2011. szept. 26. 13:26
 4/5 anonim ***** válasza:

hát próba szerencse, de én nem biztatlak sok jóval.

Kicsit már öreg is vagy a szakmához, alacsony is, és optimális esetben a csípő és mellbőség közel azonos kell legyen, bár talán még belefér, de ha pl. épp mellből sikerül fogyod... hát...

És az átlagos modell kb 173 centi (legtöbb helyen ez a minimum követelmény), ehhez 50 kiló, és kb. 80-60-80 értékek. Emellett persze izmos és vékony, semmi plöttyedtség. :D Az arcot stb. meg gondolom ismered.

2011. szept. 27. 18:53
 5/5 anonim válasza:
Szerintem ezek az adatok jók. Érdeklődj, mert van esélyed. Én is szeretném elkezdeni 1 év múlva. 14 éves vagyok és 63 kg. ( 92, 63, 86)... :)
2012. dec. 28. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!