Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyen rusnya?...

Miért vagyok ilyen rusnya? Miért cseszett ki velem a genetika?

Figyelt kérdés
2011. aug. 18. 22:49
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Nnna...Nálam nem lehetsz rondább. Én is ugyanezt kérdezem nap mint nap, egyik rokonom se ilyen ocsmány :(
2011. aug. 18. 22:52
 2/28 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok ezzel nyugi :)

de gondoljatok arra h vannak nálunk sokkal rusnyább emberek is :P

[link]

2011. aug. 18. 22:55
 3/28 A kérdező kommentje:
Hát nagyon megnyugtató...:(
2011. aug. 18. 22:59
 4/28 anonim ***** válasza:
59%

Nem vagy rusnya, csak önbizalomhiányos. Ugyanolyan jó és értékes ember vagy, mint bármely más "széparcú" embertársad. Ez így van ha hiszed, ha nem ha elfogadod, ha nem.

Ha nem vagy elégedett magaddal, változtass! Fejleszd a külsődet/belsődet egyaránt!

Csak annyira fognak és tudnak az emberek szeretni Téged, mint amennyire Te szereted önmagad.

u.i. Egy csodálatos belső kisugárzás bárkit magávalragad, a külsőségekkel törődni sem fog.

2011. aug. 18. 23:02
 5/28 anonim ***** válasza:
66%

Utolsónál a pont :D

meg am se a külső számít,ha egyszer majd arra kerül a sor pl dolgoznod kell,akkor úgysem a külső fog számítani hanem hogy milyen ember vagy,miben vagy jó.azzal többre mész mint a szépséggel ami évek alatt elillan :)

2011. aug. 18. 23:05
 6/28 anonim ***** válasza:
Ha valaki nem elégedett magával, nem megoldás a "változtass." Én nem tudok mit változtatni, igényes és ápolt vagyok, számomra megfelelő ruhákat, sminket, hajat hordok. Az a probléma, hogy én így is gusztustalanul nézek ki, és van aki meg szimplán tökéletes és elbűvölő úgy ahogy van :(
2011. aug. 18. 23:09
 7/28 anonim ***** válasza:
Jaj, ugyan, nem hiszem, hogy tényleg rusnya lennél. Lehet, hogy nem előnyös a külsőd, de ezen változtathatsz! Egy jó frizura feldob, ráadásul önbizalmat is ad, mint ahogy 1-2 új, csinos ruhadarab, és némi smink. Ami unalmas, azt tedd széppé, ami szép, emeld ki! Biztosan van valami, amit szépnek tartasz magadon, a szemed, a hajad, a cicid, a lábaid - emeld ki, hangsúlyozd, tereld oda a figyelmet!
2011. aug. 18. 23:18
 8/28 A kérdező kommentje:
De akármit csinálok rusnya vagyok..Én gyönyörű szeretnék lenni,mint a többi szerencsés lány :'(
2011. aug. 18. 23:24
 9/28 anonim ***** válasza:
Mutass képet, legalább privátban. Olyan embert még tényleg nem láttam, aki nálam rosszabbul nézne ki.
2011. aug. 18. 23:30
 10/28 A kérdező kommentje:
Hülye leszek mutatni,eléggé szégyenlem ezt így is :(
2011. aug. 18. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!