Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyen rusnya?...

Miért vagyok ilyen rusnya? Miért cseszett ki velem a genetika?

Figyelt kérdés
2011. aug. 18. 22:49
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Sokkal egyszerűbb azon ríni, hogy nem lettél gyönyörű, minthogy leküzd az önbizalomhiányt és egy pozitív mindsetet építs fel! Mindenki panaszkodik, csak a hibákat keresi magán és másokban ahelyett, hogy egy csodálatos életet élne, ahol tudja magáról hogy mennyire különleges.

Pozitívan kell hozzáállni a dolgokhoz. A problémákat megoldani kell, nem pedig elítélni az okozójukat vagy magunkat.

2011. aug. 18. 23:39
 12/28 A kérdező kommentje:
Vannak dolgok,amikhez nem lehet pozitívan hozzáállni..hidd el ha látnád,hogy nézek ki,te sem állnál hozzám pozitívan :D
2011. aug. 18. 23:41
 13/28 anonim ***** válasza:

Amint fentebb már kifejtettem, nem szokásom ítélkezni senki felett, főleg nem a kinézete alapján. Sok csajjal találkoztam már, aki hasonló problémával küszködött, mint te. Gyenge jellemre utal, szükséged van rá, hogy valaki felkaroljon és megadja a kezdőlökést a változáshoz.

Változni viszont csak akkor fogsz, ha tényleg akarod! És miért ne akarnád? Ha megvan a lehetőség, hogy boldogan éld le az életed, miért ne használnád ki? Erre felelj...

19/F

2011. aug. 18. 23:53
 14/28 anonim ***** válasza:
mutass képet
2011. aug. 19. 09:39
 15/28 anonim ***** válasza:
Nyugi, én is egy genetikai csőd vagyok:(
2011. aug. 19. 10:20
 16/28 anonim ***** válasza:

elárulok egy titkot...egy ideig én se voltam vmi hudeszép..és utáltam...és addig addig alakitottam magam mig kész nem lettem...szép lettem...komolyan....jo igaz...2évig voltam ronda...pattanások...meg lópikulái...stilustalan csitri voltam..és hát kitanultam magam...még igy is tudnék többet kihozni magambol...de nem állithatom h ronda vagyok...sőt...hidd el...mindenkiből ki lehet hozni a szépet...gyakorolj:) ha küldesz képet privire esetleg megprobálok segiteni...:)

22l

2011. aug. 19. 10:41
 17/28 A kérdező kommentje:

Sztem rajtam csak a plasztikai műtét változtathatna.Amúgy meg mindenki a külső alapján ítél.

Az előző válaszolónak meg hogyha most szép vagy,akkor régen sem lehettél csúnya,csak stílustalan,igénytelen.

Ella Angel: Akkor hasonló sorson osztozunk :(

2011. aug. 19. 14:53
 18/28 anonim ***** válasza:
43%

Úristen most azzal hogy itt siránkozol asziszed jobb lesz? hát k*rvára nem -.-

menny és inkább próbálgasd a hajad,sminked,nézd meg mi áll jól

ne azt várd már hogy itt a GYK-n majd csodát varázsolnak bel

2011. aug. 19. 15:59
 19/28 anonim ***** válasza:

*belőled hercegnőt

bocs

2011. aug. 19. 15:59
 20/28 anonim ***** válasza:

Rinyálni a legkönnyebb, 2011 van, annyi dolog van már feltalálva, hogy teljesen át tudod szinte alakítani magad.

Nem hiszem el, hogy ha valakinek jó teste van, szépen ki van sminkelve, hozzá illő formájú és színű haja van, rendezett, fehér fogsora, hozzá illő ruhákat hord akkor az olyan eszméletlen rusnya lenne. Legrosszabb esetben is egy átlag, de nem "genetikai csőd".

Mért nem teszel érte valamit?

2011. aug. 19. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!