A ránctalanító krémek elvileg semmit sem érnek, vagy van akinél van eredmény? Legnagyobb részt a genetika befolyásolja a bőrünk állapotát?
Azt olvastam egyszer,hogy a ránctalanító krémekkel pont,hogy az ellenkezőjét érjük el,vagyis, hogy a szervezetünk már nem tud, vagy nem akarja a bőrt úgy megújítani, mint a krémek használata előtt, így ha abbahagynánk a krémek használatát hamarabb ráncosodnánk. Lehet, hogy ez nem bizonyított, de én egyszer ezt olvastam egy tudományos oldalon.
Az is érdekes,hogy van nem egy olyan ismerősöm,aki már 27 évesen olyan ráncos a szeme környékén,hogy szinte ijesztő. Másnak meg 30 évesen is szép a bőre, pedig nem is keni magát.
Szerintem ez genetika kérdése. Mint ahogy az is hogy hogyan reagál a krémekre a bőröd. Persze a szépségiparnak az a jó, hogyha minél többet veszel a krémből... de szerintem a kis nevetőráncok még aranyosak is. :) Anyukámnak is olyan van.
=)15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!