Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért vagyok ilyen rusnya?...

Miért vagyok ilyen rusnya? Miért cseszett ki velem a genetika?

Figyelt kérdés
2011. aug. 18. 22:49
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

nálam tuti nem vagy rondább,én még az utcára is félek kimenni,mert eddig mindenkitől azt hallottam hogy fúj de rusnya vagyok ..

bár ezt nem értem,mert vannak nálam rondábbak is,őket mégse cikizi senki -.^

13l

2011. aug. 19. 17:03
 22/28 anonim ***** válasza:

egyszer amikor a suliba tartottam egy nálam fiatalabb fiu azt modta rám,hogy:fúj,de csunya.

és a legrosszabb,hogy igaza volt.még a suliban is minden fiu azt mondja,hogy ronda vagyok.én is nagyon szeretnék szép lenni,mint a többi lány,de számomra ez elérhetetlen.még egy plasztikai mutét sem tud rajtam segíteni olyan ronda vagyok.

13/L

2011. aug. 19. 19:21
 23/28 A kérdező kommentje:
15:59,17:01 nem rinyálásnak szánom ezt és nem is várok csodát innen a GYK-ról -.-"".Elárulom amúgy,ha már itt járunk,hogy nem vagyok igénytelen,nagyon nem.Mindig elkészítem magam és egész divatosan járok,már amennyire a pénzem is engedi.A baj az,hogy akármit teszek magammal,nem igazán javít semmit.Egy fokkal jobb,de az sem sok.Vannak rajtam olyan vonások amit sminkelhetek egész nap,sem fog csoda történni.Ez az igazság.Most komolyan...sminkelj ki egy nagyon csúnya embert vagy nézd meg hogy néz ki.Egy kicsivel jobb,de azért nem történik csoda.Azért köszi mindenkinek a válaszokat :)
2011. aug. 19. 21:40
 24/28 A kérdező kommentje:
Amúgy engem is sokat csúfoltak suliban,sőt még ma is :S
2011. aug. 19. 21:41
 25/28 anonim ***** válasza:

akkor ne foglalkozz velük

engem is csúfolnak

na és?

nem tetszek? nem kell rám nézni :D

ha csúfolnak,szólj vissza

2011. szept. 1. 14:15
 26/28 A kérdező kommentje:
De ewngem idegesít,hogy én nem lehetek olyan mint amilyen lenni szeretnék és a csúfolódás eszembe is juttatja.A fiúk ezt nem érthetik.
2011. szept. 12. 23:44
 27/28 anonim ***** válasza:

mondjuk ez tényleg igaz

de erre még mindig csak azt tudom mondani hogy akkor szólj vissza nekik

azért azt ne mondd hogy ők tökéletesek :D

vagy a gyenge pontján támadd őket

nekem mikor beszólt egy nyomi gyerek,visszaszóltam neki hogy még nekem pofázol hülyegyerek? a szüleid is miattad váltak el b.szdmeg -.-

ezután nem mert visszadumálni :DD

13l

2011. szept. 13. 15:03
 28/28 anonim válasza:
Szar lehet neked…
2023. dec. 30. 23:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!