Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire számít a...

Tényleg ennyire számít a genetika?

Figyelt kérdés

Egyik nagyon jó barátnőm 30 éves elmúlt, de még mindig elkérik tőle a a személyi igazolványát, bárhová megyünk, vagy ha italt vesz.

Érdekes módon nem él olyan egészséges életmódot, sokat éjszakázik, de pl. ha bort iszik ismerős termelőtől veszi, ritkán dohányzik, eszik húst, viszont tejet és a lisztes dolgokat kerüli-allergia miatt.

Nagynénje idén töltötte be a 61 évet és úgy néz ki, mint egy jól karbantartott 45 éves. Az édesanyja szintén.

Tényleg genetika?

2011. ápr. 3. 16:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Igen..Ez a genetika..Én is a koromhoz képest jóval fiatalabbnak néznek,és úgy is érzem magam.Apukám 63 éves,de még mindig nincs egy ősz hajszála sem,minden foga megvan,és egészséges,és nem néz ki többnek 40-50 évesnél..Én ezt örököltem tőle.Anyámtól meg a hatalmas melleket :)

39/N

2011. ápr. 3. 16:59
 2/12 anonim ***** válasza:

szerintem óriási szerepe van a genetikának.

nekem is van több olyan ismerősöm, akik nem étkeznek egészségesen, dohányoznak is, sokat ittak is fiatalon, mégis most, 40-es éveikben gyönyörű ránctalan, telt, rugalmas a bőrük, akármelyik 20 éves megirigyelhetné.

2011. ápr. 3. 17:00
 3/12 anonim ***** válasza:

és a megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztásra sem figyelnek, mégsem száraz, ráncos a bőrük.

a mázlisták!

2011. ápr. 3. 17:02
 4/12 A kérdező kommentje:

Na ennek örülök, mert barátnőm mindig fél, hogy hirtelen "meg fog roggyani" a külseje.

Pedig szerintem örülnie kéne és nem aggódnia:)

Köszönöm a válaszokat!

2011. ápr. 3. 17:03
 5/12 A kérdező kommentje:

és a megfelelő mennyiségű folyadékfogyasztásra sem figyelnek, mégsem száraz, ráncos a bőrük.

a mázlisták!

Mondjuk az tényleg durva:O

Ez a pajtinőm elég sok vizet iszik például. Erre ügyel, ezt tudom.

2011. ápr. 3. 17:04
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Én már nem dőlök be a jól reklámozott ,,mérgeknek". Elég csak a mamámra nézni, aki 85 éves de még mindig szép nő. 40éves korában sokszor 25-nek nézték, pedig akkoriban még nem használtak szépségápoló meg fiatalitó ránctalanító cuccokat. Hála az égnek rá hasonlítok és sokan 16-nak néznek pedig 25 múltam. Tinifiúk szoktak udvarolni nekem. :D Egy oriflame tanácsadónő meg azt találta mondani, hogy én hamar fogok öregedni mert vízhiányos a bőröm ezért kenjem a bőröm ezekkel a csodatermékekkel. Közöltem vele hogy soha, a mamámnak is ilyen bőre van, mégsem öregedett korán, na erre már nem tudott mit mondani csak pislogott és megjegyezte akkor ez genetika.
2011. ápr. 3. 17:06
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

-nem eszem egészségesen,Amit imádok azt eszem..

-nem iszom sokat..Vizet jóformán alig..legfeljebb tea formájában,vagy akkor ha elfogy a diétás colám

-nem dohányzom

-imádom az édességeket

-imádom a hamburgert,pizzát és hasonló ételeket

-nem kenegetem az arcomat,testemet semmivel

- nem festem magam

Mégis közel 40 évesen soha nincs pattanásom,szép sima a bőröm,nem ráncosodom,egészséges vagyok,fiatalabbnak néznek a koromhoz képest(a férjem is 8 évvel fiatalabb nálam)

sűrű,dús hajam van,szép erős körmeim vannak..

Anyám hasonló adottságokkal rendelkezik..Volt kitől örökölnöm a jó géneket..

2011. ápr. 3. 17:07
 8/12 A kérdező kommentje:

A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:06

Ezt én is hallottam, hogy nem szabad ilyenekkel agyba-főbe kenni magadat, mert csak függővé teszi a bőrt:)

Tök jó ilyeneket olvasni.

2011. ápr. 3. 17:08
 9/12 A kérdező kommentje:

17.07

-nem kenegetem az arcomat,testemet semmivel

- nem festem magam

Talán pont ezért is szebb a bőröd, külsőd.

2011. ápr. 3. 17:10
 10/12 A kérdező kommentje:
Tök jó olyat olvasni, hogy vannak még olyanok, akik nem dőlnek be "idióta reklámoknak". És jól néznek ki:)
2011. ápr. 3. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!