Az osztályomba van egycsajakit mindenkiszeret én is azt szeretnm hogy belém is szerelmesek legyenek a fiúk és velem is barátkozzon mindenki! Segítséget kérnék hogy milyen rucit milyen hajat viseljek a mindenapokban. Akinek van ötlete az kiírja nekem?
Hát akit szeretnek, annak kisugárzása van.
Aki ezt utánozni akarja, az általában feltűnősködik, kiteszi mindenét, akkor vele is foglalkoznak, igaz csak jól meg akarják........
Hidd el, ez nem a ruhán múlik. Legyél kedves és önmagad, minden más megjátszás lenne, azt kiszúrják és akkor csak egy liba vagy.
Először fogadd el magad olyannak amilyen vagy és ne akarj másra hasonlítani. A ruha és haj viselet szerintem csak egy kellék és nem azzal fogod magadra felhívni a figyelmet ( ha csak nem éppen kirívó viselet)
Inkább légy vidám, beszélgess többet és beszélgetés közbe ne csak a saját problémádat mond el, hanem tanuld meg meghallgatni a másik problémáját is.
" Kívánj a szónak nyílt utat, a dalnak tiszta hangokat;kívánd, hogy mindig úgy szeressenek ahogy szeretnéd hogy szeressenek.."
Én azt javaslom művelődj, és olvass sokat, legyenek jük a jegyeid. Hogy mi köze ennek a népszerűséghez? Gondolj bele, ha úgynond sok mindenhez értessz, bákivel bármikor tudsz baráti vitába szállni, és ha sikeül jól érvelned olyan dolgok mellett amihez csakkevesen értenek, akkor erős személyiségnek fognak tartani és úgymond tisztelni, fognak. :)
Szóval inkább okosodj ne a melleidet rakd ki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!