Veletek is volt már ilyen? Vagy csak velem?
Figyelt kérdés
Fekete festett hajam van,és enyhén kreol bőrőm,zöld szemem magyar vagyok,mégis 10 emberből nyolc finoman megkérdezi ismeröseimtől,hogy roma vagy-e,msnen is ez volt felvettem valakit 5 mondat után ez volt a kérdés:Ne haragudj de roma vagy? Ilyenkor olyan pipa vagyok,most ha valaki befesti a haját feketére arra egyből a cigány szó a megfelelő,vagy csak én vagyok rossz közösségben?Tehát ha ti láttok egy fekete hajú lányt az utcán enyhén barna bőrrel akkor össze kevernétek egy roma csajjal?2009. aug. 29. 13:24
1/11 anonim válasza:
Ha divatmajom módon öltözik és tele van csillogó és műanyg ékszerekkel, akkor igen, össze lehet keverni...
2/11 anonim válasza:
ismerős helyzet...
képzeld,nekem eredeti nagyon-nagyon sötétbarna(mondhatnám, hogy fekete ) hajam van, barna szemem és enyhén kreol bőröm
mégis, ha megkérdezel 10 embert 9 azt mondja, hogy roma vagyok,pedig semmi közöm nincs hozzájuk
3/11 A kérdező kommentje:
Hát basszus nekem sem mégis annak nézek,nem öltözöm úgy mint egy divat majom,ékszert keveset használok,smink is kevés,de nem hinném hogyha ilyen lennék attól romának kellene nézni,teljesen más egy roma lány egy magyarnál.
2009. aug. 29. 13:41
4/11 anonim válasza:
Hát ha kreol bőröd van, akkor miért lepődsz meg azon, ha annak néznek? Meg lehet, hogy az arcformád is egy kicsit "romás" és az is rátesz egy lapáttal. Ha 1-ből 8-an romának néznek, ott már gyanakodni kell, hogy tényleg úgy is nézel ki :) Szerintem vagy barátkozz meg a gondolattal, vagy válassz új hajszínt.
5/11 anonim válasza:
A zöld szemed miatt nem, meg ha megszólalsz, gondolom (remélem)akkor is hallatszik, hogy nem vagy az :):)
22l
6/11 anonim válasza:
nekem is kreol bőröm van, de az ősmagyarok sem voltak ám falfehérek!
7/11 A kérdező kommentje:
Teljesen normálisan beszélek,és napon barnult vagyok télen járok néha szoliba,mert fekete hajhoz szerintem a fehér bőr nem illik,legalábbis nekem nem tetszik.Még csak barna szemem sincsen.
2009. aug. 29. 15:32
8/11 anonim válasza:
Valamilyen formán azért hasonlíthatsz rájuk. Nekem is festett fekete, hátközépig érő hajam, barna szemem van, mégse néztek soha cigánynak.
9/11 anonim válasza:
Egyébként léteznek zöld / kék szemű romák.
10/11 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy léteznek,de én nem vagyok az.
2009. aug. 29. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!